Nnywellness.com

Hvordan sette opp ViewSat


Få høykvalitets, MPEG-2 kvalitet programmering med ViewSat free-to-air satellitt-mottaker. Tilbyr den samme kvalitet lyd- og videoforbindelse porter du forventer å se på en betal-tjeneste mottaker, kan ViewSat linje eller satellitt mottakere du motta digitale free-to-air signaler fra hele verden. Sette opp din ViewSat er like enkelt som å sette opp en betal-tjeneste-mottaker.

Instruksjoner

Kabel-tilkoblinger

• Koble ViewSat mottakeren til din antenne med et stykke koaksialkabelen. Kjøre et stykke koaksial fra "Satt ut" porten på din rett LNB utenfor og fest den andre enden av koaksialkabelen til "LNB i" porten på baksiden av din ViewSat.

• Koble din ViewSat til TV med en komposittvideokabel analog video. Sett ene enden av komposittkabel til gul-porten på baksiden av din ViewSat. Den motsatte enden av kabelen inn gul "Video In" sammensatt porten på baksiden av TVen.

• Koble en komponentkabel mellom ViewSat og TV digital video. Matche røde, grønne og blå (RGB) ender på én side av komponenten kabel til RGB-porter på baksiden av din ViewSat og koble RGB endene på motsatt side av kabelen til RGB-porter på baksiden av TVen.

• Laste inn noen batterier i fjernkontrollen ViewSat, koble ViewSat og slå den på.

• Synkronisere mottakerens "Channel-bryter" med TV. Sett Channel bryter, på baksiden av mottakeren, under overskrifter "Ch3" og "Ch4" Channel 3 eller Channel 4, og deretter slå TVen på kanal du angir på mottakeren.

Programmet mottakeren

• Bruk "Kanal" knappene på fjernkontrollen til å navigere til ViewSat menyen på TV. Velg alternativet "Hovedmeny", bla ned alternativet "Installasjon" og velg den. Naviger ned alternativet "Antenne Setup" og velge den.

• Bruk "Volum" knappene på fjernkontrollen til å navigere gjennom tilgjengelige satellitter din rett kan koble til. Naviger ned fra alternativet "Satellitt" til "LNB Type". Bruke volumknappene til å velge LNB for retten du bruker. Se brukerhåndboken hvis du er usikker på hvilken rett du eier.

• Trykk "Exit" på fjernkontrollen. Mottakeren vil oppdatere og lagre nye satellittinformasjon i minnet og dataoverføre kanaler fra den.

Tips og advarsler

  • Bruk eksisterende tilkoblinger for å koble din ViewSat til din antenne utenfor. Du kan for eksempel koble til en multiswitch eller diplexer som allerede er koblet til din rett.