Nnywellness.com

Hvordan ta opp fra en Mini båndopptaker til en PC


Overføre innholdet i en mini båndopptaker til en PC kan gjøres for en rekke årsaker. Du kan legge inn lyden fra et forretningsmøte på et selskap nettsted eller arkiv professor forelesninger. For å gjøre en audiotape digital, er det en enkel metode som fungerer med nær sagt enhver PC.

Instruksjoner

• Angi audiotape til plasseringen der du vil at opptaket skal begynne. Prøve å forlate et sekund eller to før lyden begynner å sikre at du får alle lyd på PC.

• Koble tape spilleren til PCen med en 1/8-til-1/8-tommers-lydkabel, som kan kjøpes i en elektronikkbutikk for mindre enn $10. Audio inngang på PC er vanligvis blå, og kan plasseres foran eller bak PC-kabinettet.

• Start programmet Windows Sound Recorder. I Windows XP klikker du Start, gå til alle programmer, så velge tilbehør, underholdning og Lydinnspilling. I Windows 7, klikker du Start, deretter alle programmer, tilbehør og Lydinnspilling.

• Klikk på Record-knappen på programmet, som vil starte innspillingen.

• Trykk Play på audiotape opptakeren. Du skal nå se lyd barer i Lydinnspilling programmet. Hvis det er ingen aktivitet, kontroller du koblet tape spilleren til høyre kontakten.

• Vent til lyden spilles har fullført spille. Avhengig av innstillingen du velger i Sound Recorder og Windows lyd mikser, kan du høre lyden spilles gjennom PC-høyttalerne. Når lyden er konkurrere, klikker du stopp.

• Lagre filen. Velg og lagre den i Windows XP. I Windows 7, trykk Stop; Lagre dialogboksen åpnes automatisk. I dette vinduet kan du velge formatet for filen skal lagres i. MP3 er mest Web-vennlig og universelle formatet. WMA (Windows Media Audio) er også et godt valg. Lagre filen på PCen med et navn som du husker.

Tips og advarsler

  • Det kan hende lydavspilling er for lavt eller for høyt eller selv forvrengt. Eventuelt justere mini audiotape spilleren volumet og spille inn lyden på nytt. Tester en liten fil på 15 til 20 sekunder kan du spare verdifull tid.