Nnywellness.com

Hvordan sette en fjernkontroll til forskjellige TV


Hvordan sette en fjernkontroll til forskjellige TV

En universell fjernkontroll virker TVer, videospillere, satellittmottakere og DVD-spillere som er basert på en tresifret kode tilordnet hver bestemt merke og modell av elektroniske enheter. Brukere kan kontrollere et stort utvalg av enheter med en fjernkontroll. Denne programmerbar funksjonen av universalfjernkontroller vil tillate deg å kontrollere nye eller erstatning TV eller en ekstra TV i samme hjem eller bygning med en fjernkontroll.

Instruksjoner

• Hente produsentens listen til universelle fjernkontrollen. Finn kodene for merket på TV du vil koble til fjernkontrollen. Se referanser for linker til universell fjernkontroll koder. Jasco produkter-området inneholder koblinger til General Electric koder for universal fjernkontroll for TV og andre enheter.

• Slå på TV du ønsker å bruke. Trykk og hold "Koden søk" eller "Set Up" på den universelle fjernkontrollen. Trykk og slipp TV-knappen på universelle fjernkontrollen. Angi produsentens tre sifre med tallene på den universelle fjernkontrollen. Gjenta dette trinnet til du har den riktige koden. Skriv navnet på merkevaren og koden på et lite stykke papir eller kartotekkort kort og tape den på baksiden av fjernkontrollen.

• Program med søkemetode koden hvis du ikke finner det riktige koden antallet for TV. Trykk og hold "Koden søk" eller "Set Up" på fjernkontrollen. Trykke ned knappen "TV". Slipp den når lyset på fjernkontrollen blinker én gang. Trykk på knappen kanal opp knapp med TV til kanalen endres. RCA stater på universell fjern nettstedet at du skal trykke knappen "On og Off" inntil TV svarer.

• Trykk og slipp "AUX"-knappen, som er Aux-knappen og trykk knappen "TV" å drive andre TV hjemme eller på jobben. Følg trinn 2 for programmering av listen eller trinn 3 koden søke programmering.

Tips og advarsler

  • Vurdere å kjøpe en universell fjernkontroll for læring. Ifølge ekstern Central nettsted kan læring universalfjernkontroller du programmere et eksternt uten en kode. Disse fjernkontroller lese infrarød kommandoer av originale fjernkontrollen.
  • Ikke kast fjernkontrollen som fulgte med TVen eller merke koden listen som kom med den universelle fjernkontrollen.
  • Se i håndboken for din universell fjernkontroll for mer spesifikke programmeringsinstruksjoner.