Nnywellness.com

Feilsøking bilen forsterker tilkoblinger


Bilstereo Forsterkere avhenger både den elektriske ledningen tilkoblinger samt korrekt tilkobling høyttalerkablene å gi ren, ubrutt lyd når forsterke et lydsignal. Hvis tilkoblinger er løs eller ikke å lage en sterk forbindelse, lyd har sporadiske pauser, "skrapete" lyder, og noen ganger lyd vil slippe ut helt. Bruke en systematisk feilsøking hjelper i å oppdage plagsom forbindelser med minst mulig anstrengelse nødvendig.

Instruksjoner

• Kontroller strømkabler hvis lyden oppstykket når treffer humper i veien eller lyd opphører helt til tider. Åpne panseret på motorrommet der forsterker makt kabel terminaler kobles til bilens batteri og forsiktig jiggle ledningene. Hvis ledningene er løs, bruker en passende skrutrekker eller fastnøkkel til å stramme terminal skruer eller bolter. Spore ledningen fra batteriet til strømkontaktene forsterker og noter åpninger i wire isolasjonen som kan jording til metall av bilen og også fjerne innebygd strøm ledning sikringer. Hvis en sikring utbrent eller en ledning er skadet, kan du erstatte med ny sikring eller wire.

• Fjern bare endene av makt ledningene fra forsterker power tilkobling kabelsko en om gangen. Se etter enhver korrosjon på nakne kabelendene. Hvis det er noen korrosjon av noe slag, bruke et par wire cutters å klippe nakne ledningene på slutten og deretter strip isolasjon for å avsløre nok nye ledningen til inn forsterker power terminalene. Når du setter inn ledningene, må kabelendene, ikke isolasjon, berører metall overflaten av kob linger før stramme.

• Fjern hver høyttalerledningen fra hver tilkobling terminal på forsterkeren og sjekk for enhver korrosjon som utføres med makt ledningene i trinn 2. Hvis det er korrosjon eller liten høyttaler kabelendene brytes, kuttet den dårlige delen på wire tips og fjerne nok isolasjon slik at en god metall-metall-tilkobling kan gjøres. Sett inn ledningene til terminalene så Bart metall wire ender, ikke isolasjon, berører metallet av terminalene og stram.

• Koble alle lyd RCA-plugger fra forsterkeren og plugge dem tilbake i, skyve dem tett til kontaktene. Se om pluggene føler slurvete og ikke gjør en tett forbindelse når skyve på RCA-kontakter på forsterkeren. Hvis løs, bruke spissen av en skrutrekker til å forsiktig bøye de ytre avtakbar Jakkene på RCA-plugger inn litt hjelp i å gjøre en tettere forbindelse, eller kjøpe en ny RCA-kabel med nødvendig plugger i begge ender.

• Fjerne makt kontroll ledningen (går fra stereo enhet forsterkeren å slå den på når stereoanlegget er slått på) hvis systemet har en. Inspisere ledningen spissen for brudd eller korrosjon. Klipp av slutten hvis defekt og fjerne nok isolasjon for å gjøre en solid tilkobling forsterkeren terminal for at ledningen.

• Trekk bil stereoplaten enheten fra dashbordet bare langt nok til å avsløre alle ledningen tilkoblinger og Kontroller alle kabelendene er tilkoblet og at de ikke er løs. Hvis noen plugger eller ledninger er koblet fra, koble dem med en fast tilkobling slik at de ikke trekke gratis fra baksiden av stereo enheten igjen.

Tips og advarsler

  • I tillegg til punktene ovenfor, Sjekk kabel jordforbindelsen sørge for bakken ikke har løsnet. Grunnen kabelen går fra baksiden av forsterkeren til en skrue eller bolt som er koblet til metall-overflate av kjøretøyet. Hvis begge ender av jordforbindelsen kommer løs, kan det forårsake selvbeskyttelse krets i noen forsterkere aktivere til jordforbindelsen er gjenopprettet.
  • Selv om disse instruksjonene tyder eneste wire fjernes fra forsterkeren å hindre elektrisk støt eller kortslutninger, koble den negative terminalen fra kjøretøy batteriet å arbeidsudyktig alle makt krets for ekstra sikkerhet mens du arbeider på din forsterker strøm tilkoblinger på forsterkeren selv. Hvis makt er koblet og nakne slutten av positive strøm wire berører metall på forsterkeren eller bilen, kan innebygd makt forsterkeren makt kabel sikringen bli blåst hvis det finnes, eller en brann kan resultere hvis det ikke finnes. Hvis arbeider på systemet med strømmen tilkoblet, Vær svært forsiktig og ikke berør noen nakne kabelände til noen metalloverflate. Hvis du er usikker på evner, frakople batteriet terminal først.