Nnywellness.com

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på Semi lastebil


Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på Semi lastebil

Den høye prisen på diesel drivstoff og dårlig drivstoff kjørelengde både utgjør en alvorlig trussel mot den nederste linjen av lastebiltransport industrien. Dermed er kostnadskutt og oppnå den beste mulige nivået av drivstoffeffektivitet alltid store problemer for eiere og operatører av store rigger. Det er en rekke faktorer involvert med trailere og drivstoff kjørelengde, hvorav mange kan bli behandlet umiddelbart. Andre, kan imidlertid kreve en større investering av både tid og penger. I det lange løp, men vil arbeider mot større drivstoffeffektivitet for semi lastebil betale på en stor måte.

Instruksjoner

• Kjøre effektivitet i tankene. Enkelt sagt, dette betyr at du trenger å observere fartsgrensen og bruker cruise kontroll når du reiser på motorveien for lange avstander. Også forventer stopper og tregere forhånd. Omvendt, unngå plutselige støt av akselerasjon, på motorveien eller fra en død stopp. Ikke la din lastebil til inaktiv over lengre tid.

• Installere en bensinmåler økonomien i semi lastebil. Dette vil gi deg en hands-on følelse for hvordan lastebil utfører når det gjelder drivstoff kjørelengde. Bruke måleren, vil du kunne se hva som forårsaker dårlig kjørelengde og deretter justere kjøreopplevelsen tilsvarende.

• Kontroller at din semi er utstyrt med alt riktig aerodynamisk utstyret. Første og viktigste, må du ha en luftavlederen installert på taket av din cab. Dette gjør at luften å flytte jevnt over trekkvogn og tilhenger, og dermed redusere drag. Også se nærmere å ha cab Extender-enheter installert. Dette vil ytterligere redusere den globale adresseboken mellom cab og trailer. Sideskjørt og en air-demningen front støtfanger vil også øke aerodynamikken av rigg og øke drivstoff kjørelengde.

• Installere et GPS-system i førerhuset av lastebilen. Utnytte dette navigasjonssystemet, kan du redusere antall miles du stasjonen ved å finne den mest direkte ruten. Det vil også hjelpe hindre deg fra å bli mistet i ukjent territorium, dermed kutte tiden du tilbringer kjører rundt på jakt etter destinasjonen.

• Inspiser din semi før hver tur. Spesielt sjekk oljenivået, dekktrykk, luft system, bremser og kopling enhet. Kontroller at alt er funksjonelt og alle væsker på det foreslåtte nivået. Ikke bare vil dette bidra riggen kjøre mer jevnt og effektivt, men det vil også redusere risikoen for et sammenbrudd.

• Erstatte væsker og filtre regelmessig og reparere skader til kroppen av lastebilen. I forhold til kroppen av riggen, bør du også fjerne personlig tilbehør, for eksempel ekstra lys eller chrome, som dette vil redusere aerodynamikken av en semi lastebil.