Nnywellness.com

Hvordan Endre tennplugger plugger i en 1992 Pontiac Grand Prix


Hvordan Endre tennplugger plugger i en 1992 Pontiac Grand Prix

Tennplugger er en viktig del på alle kjøretøy, inkludert i 1992 Pontiac Grand Prix. Tennpluggene utvide til motoren og produsere en liten gnist som tenner blanding drivstoff og luft i sylinderen, forårsaker motoren brann og kjøre. Du bør endre tennplugger på en 1992 Pontiac Grand Prix hver 100.000 miles eller hvis du har problemer med å starte bilen. Jobben er ganske enkel og krever bare noen få verktøy.

Instruksjoner

• Løfter panseret og støtte den åpen. Finn tennpluggen ledningene, som er ca halvveis ned hver side av motoren. Nummeret vil avhenge av størrelsen av motoren, som det er en tennplugg for hver sylinder. Således, 4-sylindret motorer har to sett med tennplugger på hver side, V-6 motorer har tre sett og V8-motorer har fire sett.

• Fange tennpluggen ledningen nærmest fronten av bilen. Vri den forsiktig for å låse den. Trekk den likefram rygg for å avsløre tennpluggen under. Erstatte en tennplugg for å unngå å blande opp ledningene. Plugg ledningene på 1992 Pontiac Grand Prix er nummerert ikke, og installere ledningene feil kan føre til motorproblemer.

• Skyv en tennpluggen socket over toppen av tennpluggen. Sett en kontakt extender i sporet på kontakten. Passer en skralle til slutten av Extender-enheten og vri den fast til den klikker på plass og tennpluggen vendinger løs fra motoren.

• Bruke et tynt belegg av anti-skjæringssmøring den gjengede enden av nye tennpluggen og sett den inn i tennplugg hull. Slå den langsomt å sikre tråder fangsten og skruer i rett. Hånd-stram tennpluggen.

• Sjekk tennpluggen med en spenning tester. Skyv spenning testeren over hodet av tennpluggen og slå den, sjekke skrivebeskyttet ut på forsiden av måleren. Riktig mengde spenning for pluggene på en Grand Prix er 11 til 15 ft-lbs. sted tennpluggen ledningen på ny plugg og vri den en full slå i hver retning til det klikker på plass.

• Gjenta trinn 2 til 5 for å endre resten av pluggene. Start motoren etter installere de nye pluggene. Lytt for boder eller forsinkelser i akselerasjon som kan indikere feil installasjon.

Tips og advarsler

  • Ikke endre pluggene etter kjører bilen. Motoren blir ekstremt varme og på tennplugger vil brenne deg hvis du prøver å endre dem etter å ha kjørt bilen. La Grand Prix avkjøles helt før du endrer tennpluggene.