Nnywellness.com

DIY egendefinerte målere


Ettermarkedet og egendefinerte målere er et populært tillegg til endret eller tilpasset kjøretøy. Ettermarkedet målere ofte funksjonen bedre enn de lager målere, spesielt hvis bilen er eldre og kan tillate deg å overvåke funksjoner som lager målere ikke har bestemmelser for. Mange biler, for eksempel har ikke en olje temperatur måle, så hvis du er typen som ønsker å vite din oljetemperaturen, du må installere en målestokk med denne funksjonen. Du kan gjøre det selv, men kunnskap om ledninger kreves egendefinerte målere er vanligvis enkel å installere.

Instruksjoner

• Velg din målere. Noen er dyrere enn andre. Også bestemme hvilke instrumenter du skal installere. Kanskje du bare ønsker å installere noen ekstra målere som vil overvåke funksjoner som oljetrykk og oljetemperaturen, eller kan du installere en ettermarkedet turteller og speedometer også.

• Avgjøre hvor du skal installere målere. Du kan bruke en gauge pod montert på A-søyle av kjøretøyet i midtkonsollen en gauge panelet som skruene i sted. Avhengig av dashbordet, kan også du installere målere i stedet for de lager målere. Hvis du installerer en turteller, kan du installere den i dashbordet. De fleste målere kommer med en monteringsbraketten som lar deg montere måleren på dashbordet eller på rattstammen, gir deg flere alternativer. Uansett hvor du velger å installere målere, sørg for at de er lett synlige fra førersetet.

• Wire målere. Målere kommer med detaljerte anvisninger om hvordan du wire dem. Vanligvis målere har flere ledninger, og inkluderer ledninger for makt, bakken og tilbehør. Finn en overflate som er metall og maling for en egnet bakken. Du må kanskje borer et hull i metall med en elektrisk drill slik at du kan skru bakken ledningen til bilen. Kontroller at bakken ligger nær måleren. For kraft må du finne en tilgjengelig krets i sikring blokk eller skjøte ledningen for nye måleren til tilbehør som har allerede. Til makten lyset inne målere, Finn ledninger for dash lysene. Kuttet den eksisterende wire, strip tilbake isolasjon fra slutten av det og deretter skjøte wire måle lyset å ledningen for dash lyset. Koble dem med god kvalitet bullet kontakt og bryte forbindelsen med elektriske tape.

• Teste målere når de er kablet ved å slå bilen på å sikre at de fungerer. Hvis alt fungerer riktig, kan du installere målere på steder der du har valgt å installere dem.