Nnywellness.com

Volvo Penta 3.0 oktan krav


Volvo er kjent for å produsere kommersiell lastebil motorer og biler, mens Volvo Penta er arm av selskapet dedikert til skipsmotorer. Volvo Penta er spesielt kjent for å produsere båt motorer for små personlige havet håndverket dedikert til rekreasjonsbruk. 3.0 er en av merkets mest populære søkemotorer.

Octane krav

Volvo Penta 3.0 motoren krever 87 oktan eller hva er vanligvis merket som vanlig bensin på drivstoffpumpe. Dette er den laveste ikke-etanol bensin solgt på kommersielle fueling stasjoner.

Betydningen av oktan

Oktantall måler anti-Banking kapasiteten til bensins komposisjon. Det er en vanlig misforståelse som bruker en høyere oktan drivstoff enn produsenten anbefaler øker ytelsen. Dette er faktisk sant og faktisk kan tette ventilene motorens på grunn av de ulike viskositeten midt-grade og øverste bensin. Bare bruke 87 oktan i Volvo Penta 3.0 motoren.

Volvo Penta 3.0 makt

Volvo Penta 3.0 motoren er en fire-takts motor med 2.96 liter sylindervolum. Denne motoren har en 101,6 mm diameter, 91.4 mm hjerneslag og en komprimering av 9.2-til-1. Utgang for denne marine motoren er 135 hestekrefter.

Volvo Penta 3.0 programmer

Volvo Penta 3.0 marinefartøyer brukes hovedsakelig for småbåter som fiskebåter, sport båter og leisure craft som kan bli tauet bak en standard lastebil. Dette er ikke en kraftig motor laget for påkjenningene tung, men er laget for primært å motorbåter fritidsaktiviteter.