Nnywellness.com

Hvordan konvertere min gass automatisk til propan


Hvordan konvertere min gass automatisk til propan

Flytende propan er det mest brukte alternative drivstoffet i USA. Over 350 000 biler kjøre på flytende propan levert av over 5.000 fueling stasjoner i hele landet. Flytende propan kjøretøy gir en større effektivitet som reduserer utslipp av karbonmonoksid, karbondioksid, nonmethane hydrokarboner og nitrogen oxide. Propan kjøretøy trenger ikke noen spesielle vedlikehold, har en lignende drivstoffeffektivitet for gass kjøretøy og drivstoff er allerede en gass, blander lettere med luft og har mindre problemer i kaldt vær. Instruksjoner for konvertering varierer fra en auto modell til en annen og design valgt av propan konvertering kit's produsent. Utfylle disse retningslinjene med detaljerte instruksjoner som følger med konvertering kit.

Instruksjoner

• Installere propan tank i bilen. Plasseringen vil det avhenge din type kjøretøy. Hvis du konverterer en bil til propan, kan du installere tanken i bagasjerommet så lenge du forsegle den fra passasjer området og kutt åpninger hull på det laveste punktet i bagasjerommet. Ellers må du montere propan tank til kabinettet av kjøretøyet.

• Montere regulator så lavt og så nært som mulig til bilens drivstoff sprøytebrukere og gass-motor styre enheten og koble dem med slangen som følger med i pakken. Hvis du har en eldre bil med en forgasser, koble regulator til forgasseren med en del av slangen. Tilkoblingsinformasjon varierer fra én modell til en annen, avhengig av maskinen og bensininnsprøytning system. Følg produsentens instruksjoner for kjøretøyet.

• Koble regulator til bilens vannkjøling rør. Installere en vann ventil for å redusere vannstrømmen regulator til en vedlikeholdslading.

• Kjøre flytende propan gass slangen fra tanken til regulator. Fest slangen til undersiden av bilen hver 12 inches med klemmer eller rørleggers tape.

• Fyll tanken, åpne flytende propan ventilen og sjekk installasjonen for lekkasjer ved sprøyting forbindelser med såpevann.

• Starte bilen og gå en tur med tilfredsstillelsen av å vite du hjelper redusere utslipp av klimagasser.