Nnywellness.com

Vanlige dreiemoment ventiler for en Harley Davidson


Harley-Davidson har vært å lage motorsykler siden 1903. Det har vært mange store redesigns av alt fra motorer, hjuloppheng, rammer og peiling design. Det er svært vanskelig å bryte som i vanlige Tiltrekkingsmoment verdier. Dessuten, du ikke vil beregne dreiemoment verdien på en kritisk lås som hodet bolt eller aksel. Men er det tekniske retningslinjer som tilsvarer bestemte festene. De generelle dreiemoment tekniske spesifikasjoner kan refereres for noen Harley-Davidson lås, for de første modellene 1903 den nyeste V-stav.

Når du er i tvil, ikke Over stramme!

Et ord av forsiktighet: det kan virke som en god idé å feile på siden av over innstramming en viktig Lås hvis du ikke er sikker på dreiemoment verdien. Det er ikke. Over innstramming kan opprette samme sannsynligheten for feil som under strammere. Bare med under strammere kan du ha noen advarsel i form av vibrasjon eller støy; med over innstramming, hvis bolten mislykkes, festes det bare.

Planlagte dreiemoment spesifikasjoner: Størrelser og tråder

Du trenger ikke fabrikken dreiemoment spesifikasjoner å arbeide på en motorsykkel. Du trenger å vite diameteren på bolten og hvor mange tråder per tomme det har. Så, trenger du en spesifikasjoner matrise for bolt.

Belagt bolter

Planlagte dreiemoment spesifikasjoner er for ikke-smurt bolter med ingen plating. Hvis du bruker krom bolter, er dreiemoment verdien det samme for en ikke-smurt, ikke-belagt bolt. En zinc-belagt bolt er dreiemoment verdien 15 prosent mindre enn den opprinnelige verdien. En kadmium-belagt bolt er dreiemoment verdien 25 prosent mindre enn den opprinnelige verdien.

Smurt bolter

Som med noen belagt bolter krever smurt bolter mindre dreiemoment. Både smøring og plating kan gjøre bindende overflater jevnere, slik at mindre dreiemoment brukes å overvinne friksjon og sete bolt til en gitt mengde press. Hvis en bolt er smurt med olje eller montering smøring, skal dreiemoment reduseres med 15 til 25 prosent. Teflon eller molybden tørr film krever 50 prosent mindre dreiemoment, som gjør Cetyl alkohol.