Nnywellness.com

Båt Refinishing produkter


Båtene er vanligvis laget av glassfiber. Dette materialet er mer holdbart enn tre, men selv det vil visne og chip som en båt aldre. Derfor blir det nødvendig etter noen år å refinish båten. Refinishing produkter vil bidra til å bringe noen båten tilbake til tilstanden nær slik at båten kan brukes og hatt over mange år. Det er mange båt refinishing produkter på markedet i dag. Men er noen refinishing produkter mer verdt å bruke enn andre.

Filler

Fyllstoff er et produkt som brukes til å refinish glassfiber på båter for å forbedre utseendet. Filler brukes til å fylle i sprekker i båt på utsiden slik at den kan retusjert med maling og reparert. Bruke fyllstoff forhindrer sprekken fra å bli større eller dypere, som holder den fra å bli en større hodepinen for eieren av båten. Det er mange forskjellige typer av filler som finnes på markedet i dag for denne bruken. Noen av dem inkluderer lett filler, kitty hår filler, hvit krem herder og glass kitte bare for å nevne noen. Du bør velge filler som passer dine behov og bruker den etter produksjon instruksjonene for å gjenopprette båten til sin opprinnelige prakt. Lett filler tendens til å være bedre for mindre sprekker, for eksempel mens kitty hår filler tendens til å være bedre for et større areal. Hvert filler produkt vil ha en beskrivelse på emballasjen til sin tiltenkte bruk retningslinjer, som vil hjelpe deg å sikre du velger beste filler for jobben.

Harpiks

Som fyllstoff finnes det mange forskjellige merker av harpiks på markedet i dag. Harpiks brukes for polering båten. Mange merker av harpiks inneholder både voks og noen typer Herder. Harpiks gjenoppretter den opprinnelige glansen av glassfiber; harpiks inneholder Herder også bidra til å beskytte den ytre strøk av båten fra ytterligere skade.

Gelcoat

Dette produktet gjør arbeidet til både filler og voks samtidig. Det er mange forskjellige typer gel coat produkter på markedet. Når gelcoat på båten, det fyller ut sprekker og fjerne smuss og andre rester fra overflaten av glassfiber. Gelcoat vil også følge båten og mest inneholder herdere akkurat som harpiks. Som gelcoat tørker, beskytter Herder i gelcoat resten av båten litt fra ytterligere skade.

Rubbing Compound

Et annet element som kan hjelpe med restaurering av en båt rubbing compound. Rubbing compound er et produkt som brukes til å fjerne flekker fra overflaten av båten. Den kan brukes på nesten alle overflater av båten, både innvendig og utvendig. For å bruke dette produktet, bruke du bare det på overflaten av området du er rengjøring og bruke en liten albue fett for å fjerne flekker fra glassfiber.