Nnywellness.com

Feilsøke Chrysler CD Radio


Hvis du noen gang har tatt din Chrysler tilbake til forhandler for en reparasjon eller en diagnose, vet du hva en oppkvikkende opplever det kan være å høre anslagsvis reparasjon kostnad. Få radio/CD spilleren sjekket for reparasjoner er intet unntak. Den gode nyheten er, fabrikken radio/CD-spillere i Chrysler biler er installert med nesten identisk forbindelser, så med noen grunnleggende verktøy og følge disse trinnene, kan du feilsøke din Chrysler stereo og få rett tilbake til kjøring til musikk uten å gå til butikken.

Instruksjoner

• Isolere problemet ved å finne ut om det er et problem med høyttalerne. Hvis radioen fungerer men ikke CD-spilleren, eller omvendt, så er høyttalerne fin.

• Kontroller høyttalerproblemer ved første justere balansekontroll på CD/radio spilleren å bli sikker en høyttaler ikke har slått av ved et uhell.

• Hvis høyttalerne ikke er fortsatt fungerer, sjekk høyttaler ledningen forbindelsene til ledningsnett under dashboard, vanligvis under rattstammen. Koble eventuelle løse eller frakoblede ledninger, bruker wire strippere eventuelt fjerne isolasjon for å koble ødelagte koblinger. Elektriske tape er nyttig isolerende rask wire skjøter.

• Kontroller ledningsnett er koblet ordentlig til radio/CD-spiller.

• Kontroller gjeldende til høyttalerne ved koble ledningene på høyttalerkoblingen én om gangen. Fest strømmåleren til kabelendene. Hvis du får en lesning, er problemet mest sannsynlig en blåst fabrikken høyttaler. Ingen lese betyr ingen gjeldende blir til høyttaler, slik at du enten har en dårlig høyttalerledningen eller dårlig forbindelse i ledningsnettet.

• Hvis du har en egen forsterker, sjekk tilkoblinger fra fabrikken radio/CD-spiller til forsterkeren. Separat forsterkeren installeres vanligvis under førersetet.

• Pop panseret og sjekk radio strømkabelen til batteriet i din Chrysler. Se etter en sylinder på linjen som inneholder sikringen. Sjekk glass sikring i koblingen og erstatte hvis blåst.

• CD avspilling problemer, kan du prøve rengjøring av laserlinsen med et CD rengjøringsmiddel som produseres av memo. Støvsugeren er formet som en CD og inn i CD-brettet. Trykk play og rene for 2-3 minutter.