Nnywellness.com

Plasseringen av lavtrykk AC porten på en 1997 Chevrolet Silverado


Plasseringen av lavtrykk AC porten på en 1997 Chevrolet Silverado

For klimaanlegget (AC) ligger 1997 Chevrolet Silverado lavtrykk tilkoblingsport inni motoren. Porten er en stor diameter, metall rør Koble kompressoren tørketrommel og mottaker.

Lav forbindelse

En 1997 Chevrolet Silverado lavtrykk-tilkobling er ment for lading av aircondition Freon nivåer. Over tid, vil kjøretøyets kuldemedium nivåer tappe. Dette er en naturlig forekomst, men behovet for lading systemet avhenger av hvor ofte systemet brukes. Systemet kjører på R13a Freon og tilkoblingen er bebudet tilpasses alle R134a opplading kit.

Høy forbindelse

Den Silverado klimaanlegget har også en høy forbindelse. Det ser veldig lik den lave side tilkoblingen, men ligger et annet sted. Den høye siden tilkoblingen er beregnet for vedlikehold og vedlikehold trykket i systemet. Det er ikke ment for lading Freon nivåer. Legge til R134a skader kjølemediet gjennom denne forbindelse klimaanlegget.

R12 Versus R134a

Alle 1997 Chevrolets bruk R134a Freon. R12 er ikke miljøvennlige, og som et resultat, det ble faset ut av bruk av Environmental Protection Agency. R134a systemer blir ikke bebudet for å godta eller imøtekomme R12 freon. Legge R12 R134a systemet skader klimaanlegget.