Nnywellness.com

Hvordan fungerer Palm Touchstone lading Dock?


Når du har en Palm-enhet som en smarttelefon eller en tablett, er holder den belastet en av de daglige kampene som du må håndtere. I stedet for fomle rundt med en lading ledningen, kan bruker prøvestein lading dock gi deg et levedyktig alternativ som forenkler ladeprosessen.

Gjør det

Palm Touchstone laderen leveres i noen forskjellige varianter, men den grunnleggende ideen bak alle av dem er den samme. Med denne typen lader har du ikke koble telefonen eller tavle til laderen til. I stedet, du bare legge enheten ned over dokkingstasjon og det begynner å gjøre jobben sin. Når du er klar til å bruke den igjen, du bare hente det ut av dock og begynne å bruke den.

Bruker forsiden

For at prøvestein lading dock arbeide, må du ha enheten i en spesiell cover. Du kan ikke bare sette telefonen eller tavle på kaien og håper at den lader. Den bruker et spesielt tilfelle som kommer med laderen skal fungere. Laderen bruker en spesiell elektromagnetiske gjeldende som går gjennom saken og inn i enheten lade den. Mens du ikke kanskje liker at en sak på enheten, er det nødvendig ønsker du lett lade den.

Bruke stativet

Hvis du får prøvestein lading dokk for Palm tabletter, kommer den med et stativ som kan justeres til enhver vinkel. Med standen er det mulig å stå tavle opp slik at du kan se den mens den lades. Dette kan komme i hendig hvis du prøver å se noe på tablet mens den lades. Det gjør det også mulig å motta meldinger og se dem mens enheten lades.

Funksjoner

Når du bruker en prøvestein lading dock med en Palm-telefon, kommer den med noen funksjoner som gjør prosessen enklere. For eksempel hvis du er i en telefonsamtale på Palm smarttelefonen og du setter telefonen til dokkingstasjon å starte oppladingen, vil det automatisk bytte til høyttalende modus. Hvis du bruker høyttalertelefonen under lading vil den gå tilbake til vanlig telefonoppringning modus når du plukker den. Hvis telefonen ringer under lading, vil det svare automatisk når du plukke den opp.