Nnywellness.com

Feilsøke en iPod lyd bok


Feilsøke en iPod lyd bok

Sammen med lytte til favorittlåtene dine på din iPod, kan du også lytte til lydbøker. De kan bli overført til iPod like sanger er---fra iTunes på datamaskinen. Noen ganger du kan støte på problemer med å spille lydbøker på iPod, men noen raske reparasjoner vil lette problemer.

Instruksjoner

• Kontroller at lyd bok spiller i iTunes hvis den ikke spille på iPod. På datamaskinen, dobbeltklikker du på problematisk. Du må angi iTunes brukernavn og passord. Velg din iPod og klikk "Sync iPod" under "Fil"-menyen.

• Kontroller at du har den nyeste versjonen av iTunes. Du kan oppdatere det ved å laste ned en ny versjon fra Apple-webstedet. Også se etter oppdateringer for iPod-programvaren. IPod valgt i iTunes, og klikk kategorien "Sammendrag".

• Slett filen hvis den ikke i iTunes. Re importere det til iTunes fra en sikkerhetskopi eller lyd-CD. Velg iPod og klikk "Fil"-menyen. Velg «Oppdatere iPod.»

• Velg en annen meny. Hvis du hører uleselige lyd mens du spiller en lyd-bok på iPod, Velg lyd bok fra en meny enn "Music," som "Spillelister" eller "Kunstnere." Ødelagt lyden kommer trolig fra en video som du spilte. Dette kan skje hvis du spiller en video på en 5th generasjon iPod og umiddelbart etterpå starter en lyd-bok på menyen "Musikk".

• Bruke funksjonen "skrubbe". Hvis iPod spoler tilbake når du trykker på "Spole"-knappen mens du spiller en lyd-bok. funksjonen "skrubbe" vil tillate deg å spole en annen måte. Mens på "Now Playing"-skjermen, trykk på "Center". Her finner du et diamant symbol som viser punktet i lyd bok som er valgt. Bruke rullehjulet til å spole fremover i lyd bok.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en iPod shuffle, vil du ikke kunne "skrubbe" for å spole frem eller en lyd-bok. Se ressurser for Navigeringstips for lydbøker.