Nnywellness.com

Uendelig Kappa 62.7I spesifikasjoner


Infinity Kappa 62.7i er en toveis bil stereoplaten høyttalersystem består av en mellomtone og en innebygd tweeter. Denne modellen ble introdusert i midten av 2000-tallet av amerikanske lyd produsent Harman bransjer og er avviklet fra mai 2011. Brukte eller gamle lager enheter kan imidlertid være tilgjengelig fra private selgere.

Fysiske spesifikasjoner

Infinity Kappa 62.7i er en 6 1/2 tommers diameter høyttaler og kan monteres i 6 1/2 tommers og 6 3/4 tommers åpninger. Den har en proprietær monteringssystem – Intermount III-slik at det er ikke behov for noen kort eller montering kit. Topp mount diameter er 2 inches, og det krever et kutt-ut 5 1/8 inches i diameter. Montasje dybde er 2 3/16 inches. Et sett med to Infinity Kappa 62.7i høyttalere veier 5,6 lbs.

Materialer og Design spesifikasjoner

Diskanthøyttaler er kant-drevet dome stil, og den bruker metall Matrix membran (MMD) materiale og teknologi. Wooferen er laget av vevd glassfiber, og den har en gummi-surround. Diskant kan plasseres for lytteren innstillinger ved hjelp av uendelighet "Unipivot" system.

Lyd spesifikasjoner

Infinity Kappa 62.7i høyttalere er vurdert for 75 watt per kanal av RMS kontinuerlig lyd kraft; de kan håndtere en topp 225 watt per kanal. Følsomhet måles på 94 desibel-2.83 volt på en meter, og hyppigheten svaret er 45-25 000 Hz. impedans er vurdert til 2 ohm.

Andre funksjoner

Passiv overganger å modulere mellom bass og diskant er inkludert i dette høyttalersystemet. Diskant kan roteres for å justere diskant til 3 desibel pluss eller minus. Dens "Samt en" woofer kjegler er utformet for mer kraftfull bass ved å gi mer brukbare woofer området.