Nnywellness.com

Hvor å bruk Word-dokumenter på en iPhone 3G


Hvor å bruk Word-dokumenter på en iPhone 3G

Til tross for sin beskjedne størrelse er iPhone 3 G en enhet i stand til millioner av funksjoner, som dokumentert av programmene i Apples App Store. Hvis du har trent fingrene med dens liten touchscreen godt nok, kan du også bruke iPhone å vise, redigere og skrive Word-dokumenter. IPhone selv inneholder en seer, som du kan kopiere og lime til en blank e-post eller merknad. Benytte ord-style formatering, men må du laste ned et program.

Instruksjoner

• E-selv en Microsoft Word-dokument. Kontroller at du sender til en adresse som du får fra iPhone Mail-programmet.

• Sjekk e-posten på iPhone og åpne meldingen som du knyttet til Word-dokumentet. Klikk navnet på dokumentet nederst i meldingen og vente på det å laste ned.

• Dobbelttapp dokumentets tekst til "Select All" og velg "Kopier". Åpne en blank e-post eller Merk og enkelttappe. Velg "Lim inn". Du kan nå redigere dokumentets tekst eller bruke den som utgangspunkt for noe større.

• Dataoverføre og installere noen av programmene som er oppført i ressurser til å formatere dokumentet eller opprette en ny helt. Pek din iPhone nettleser til koblingen av ditt valg eller bare søke etter programmet i AppStore.

• Opprette et nytt dokument post og e-det selv, som du kan gjøre i programmet valgfrihet. Åpne dokumentet på datamaskinen, og sammenlign formatering for å kontrollere programmets nøyaktighet.

Tips og advarsler

  • Hvert av programmene som er oppført i ressurser anses "premium" og du må ta. Ved å klikke "Installer" i App Store, godtar du alle kostnader, så pass på at du er sikker på om kjøpet før du gjør.