Nnywellness.com

VGA til TV-omformere


VGA til TV-omformere

Video graphics array sender en kompleks, høykvalitets analogt videosignal fra en datamaskin eller videospill til en skjerm. Noen TV-sett har en VGA-inngang, og kan vise presentasjonen på skjermen, men de fleste ikke. Men du kan fortsatt sende VGA signalet til en TV med en omformer å hva input TVen godtar.

VGA-Signal

Utviklet i 1987, men fortsatt brukte, video graphics array bruker en 15-pinners kontakt for å bære fem signaler til en skjerm. Tre av signalene inneholder informasjon for farger rød, blå og grønn, primære video lystetthet fargene. De andre to signalene bære loddrette og vannrette synkroniseringsinformasjonen. Opprinnelige oppløsning for VGA var 640 ganger 480 piksler eller prikker i vannrett og loddrett retning. Høyere oppløsning signaler også bruker den samme porten og har andre brev betegnelser. Men beskrivelser vanligvis fortsatt kaller portene VGA og identifisere oppløsningen av faktiske tall i stedet for bokstaven betegnelser.

Analog konvertering

Eksterne konverteringsprogrammer kan endre VGA til de analoge formater inkludert composite video, som har et enkelt signal på en koaksialkabel for alle video informasjon; S-video som har to signaler på en firetråds kobling; Komponentvideo eller RGB som bruker tre koaksiale kabelene; RGBS som bruker fire; og RGBHV som bruker fem. Konverteringsprogrammene kan ha bare én utgang eller alle, men ingen av dem arbeider i revers. Hvis du vil endre alle til VGA, må et separat konverteringsprogram. Ingen av konverteringsprogrammene inneholder lyd.

Digital konvertering

Konverteringsprogrammer også endre VGA til to digitale formater, grensesnitt for digital video og høy definisjon multimedia grenseflate. De fleste digitale omformere endres til begge, og inkluderer lydinnganger for HDMI, som kobles til hjemmeunderholdningssystemer med digital video og åtte kanaler med lyd. Hvis datamaskinen eller video lek konsollen har audiokabel, kan du koble dem til HDMI omformer lyd og lytte til lyden på HDTVEN eller hjem underholdningen system høyttalere.

Kortet kabler

Noen produsenter gjør kortet kabler som kobles til en VGA-port og fysisk delta signaler i ulike kombinasjoner, med kontakter for de ulike analoge videoformater på andre endene. Noen ganger disse faktisk fungerer, men i mange tilfeller de ikke. Konvertering av elektroniske signaler sjelden innebærer bare fysisk henge dem sammen, og gjør så forårsaker skade å noe utstyr. Bruk alltid en omformer som har interne komponentene å delta, tilstand, skille, isolere, konvertere eller legge til signal komponenter. Aldri prøve å lage en adapter ved å vri ledningene sammen.