Nnywellness.com

Min iPhone vises ikke i iTunes


Min iPhone vises ikke i iTunes

IPhone krever iTunes-programvare for å overføre musikk, video og bilder. Når du kobler iPhone til datamaskinen, skal iTunes oppdage tilkoblet iPhone og liste den under "Enheter" i programvaren venstre ruten. Hvis iPhone ikke vises i iTunes, vil du ikke kunne behandle innhold på enheten. Flere problemer, inkludert en svak akkumulator og utdatert programvare, kan hindre din iPhone vises i iTunes.

Instruksjoner

• Lade iPhone batteriet til det er fullstendig ladet. For å lade iPhone, setter du inn iPhone USB-ledningen inn i tilkoblingsporten på bunnen av iPhone. Koble den andre enden av USB-ledningen til datamaskinens USB-port eller strømadapteren. Hvis bruker en strømadapter, plugg den inn i en stikkontakt. Når iPhone er fulladet, åpner du iTunes.

• Koble fra alle unødvendige enheter fra datamaskinens USB-porter. Plugg iPhone USB-kabelen til en annen USB-port på datamaskinen, som USB-porter kan mislykkes. Koble iPhone direkte til datamaskinens USB-grensesnittet, ikke i en USB-hub. Åpne iTunes og se hvis iPhone er nå synlig.

• Koble iPhone fra datamaskinen. Slå iPhone av og på. Hold nede iPhone "Dvale/vekke"-knappen, som ligger på toppen av telefonen, til den røde skyveren vises. Glidebryteren med fingeren. Hold "Dvale/vekke" knappen igjen før Apple-logoen vises. Koble iPhone til datamaskinen og åpne iTunes.

• Koble iPhone fra datamaskinen. Last ned den nyeste versjonen av iTunes (se ressurser). Installere programvaren. Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen. Åpne iTunes, hvis det ikke åpnes automatisk, og kontroller at iPhone er anerkjent.