Nnywellness.com

Problemer med sprakk skjermene i Panasonic Plasma-TV


Når du kjøper en Panasonic plasma-TV, forventer du å ha noen problemer og et klart bilde på skjermen. Hvis plasma skjermen sprekker for noen grunn, kan det være frustrerende som bildet på skjermen er berørt. Avhengig av alvorlighetsgraden av sprekk, kan det ødelegge TV.

Potensiell skade

Plasma-TV er konstruert ved å sette piksler med gass i dem mellom to paneler av glass. Hvis skjermen er sprukket hele veien gjennom, kan noen av gassene starte frigis. Når dette skjer, vil det området av skjermen ikke lenger kunne lage et bilde. På dette punktet, vil du ikke kunne sette gass tilbake mellom panelene eller fikse TV på annen måte.

Arbeider med sprekk

Hvis TVEN har bare en liten sprekk på skjermen, kan det ikke negativt påvirke evnen til TV å lage bildet. Når det skjer, kan du potensielt holde ser på TV med sprekk på plass. Et annet alternativ å vurdere er å sette vaselin på sprekk. Dette er kjent for å redusere fremkomsten av sprekken på TV. Med bare en liten sprekk, kan du holde ser på TV i mange år uten problemer.

Reparasjon

Etter sprengning skjermen på Panasonic plasma-TV, kan du ringe rundt til noen sertifisert TV reparatører å se noen av dem kan tilby en løsning. Mesteparten av tiden, dette kan ikke være fast, men noen teknikere kan redusere fremkomsten av sprekk eller oppbevare den fra cracking noen ytterligere. Før du godkjenner eventuelle reparasjoner, kontrollerer du om reparasjon tekniker er sertifisert og forsikret for å unngå ytterligere skade.

Betraktninger

Når din Panasonic plasma-TV blir en sprekk i skjermbildet, kan du vurdere å erstatte den. Dersom sprekken er alvorlig, er det eneste alternativet å erstatte TV. Hvis sprekken ikke er veldig alvorlig, kan det fortsatt være i din beste interesse å erstatte TV stedet den reparert. Når du betaler for en tekniker å komme til ditt hus og prøve å reparere TVEN, kan kostnadene være nær hva du betaler for en ny modell.