Nnywellness.com

Hva er PUK koder funnet på Cincinnati Bell telefoner?


Hva er PUK koder funnet på Cincinnati Bell telefoner?

Cincinnati Bell tilbyr en rekke GSM (Global System mobilitet)-telefoner for bruk på nettverket. Cincinnati Bell telefoner opererer med et SIM-kort, som inneholder din telefon antallet og abonnent informasjon. Fordi SIM-kortet inneholder sensitiv informasjon ønsker du å beskytte den ved å aktivere SIM sikkerhetsfunksjonen. PUK (PIN låse opp nøkkel) koder, unike hver SIM-kortet, er en metode for å beskytte kortet. Cincinnati Bell kan gi kundene med kodene hvis de trengs.

PUK definisjon

PIN låse opp nøkkel koden er en unik åttesifrede tallet brukes til å låse opp en deaktivert SIM-kort. SIM-kort blir deaktivert når sikkerheten PIN, brukes til å beskytte SIM-kortet fra uautorisert bruk, er feil angitt tre ganger på rad. SIM-kortet så blir midlertidig blokkert og telefonen viser en "telefon låst, Enter PUK" feilmelding. Bare ringe nødnumre kan gjøres når SIM-kortet er blokkert. Flytte SIM-kortet til en annen telefon, fjerner ikke feilmeldingen.

Skaffe PUK koden

Cincinnati Bell gir PUK koder for kunder som har blokkert deres SIM-kortet. PUK-koden er en garanti ansiktstrekk å beskytte en mistet eller stjålet SIM, må du bekrefte at telefonnummeret du trenger PUK-koden er ditt. Dette oppnås vanligvis ved å bekrefte dine kontodetaljer og sikkerhet kontokode. Cincinnati Bell kundeservice kan nås ved å ringe 1-888-248-1642. Trykk alternativ "4" for "Restarte PUK koden." Du kan også logge på kontoen iWireless online med telefonnummer og fødselsdato. Bruk koblingen i ressurser-delen for å finne koblingen "Hente PUK koden".

Angi PUK-koden

Når du har kontaktet Cincinnati Bell for å skaffe PUK-koden for enheten, må du skrive det inn i telefonen. Kontroller deaktivert SIM-kortet er satt inn i telefonen, metallkontaktene ned. Slå på telefonen og vente på feilmeldingen for å vise. Skriv inn åttesifrede PUK-koden og trykk "OK". Du vil deretter bli bedt om å angi en ny PIN-kode - dette gir deg mulighet til å angi en ny kode å beskytte SIM-kortet. PINNEN kan være fire til åtte sifre. Angi en kode som er lett å huske, men vanskelig å gjette. Trykk "OK", og å angi koden når du blir bedt om å bekrefte. Telefonen vil nå låse.

Tips

Det er noen viktige ting å holde inne sinn angående PUK koden. Alltid kontakt Cincinnati Bell koden i stedet for å prøve å gjette det. Etter 10 feil PUK oppføringer, blir SIM-kortet permanent deaktivert, gjengi den ubrukelig. Cincinnati Bell kan gi et nytt SIM, men det kan være en avgift for denne tjenesten. I tillegg du bare bli bedt om å angi PUK-kode hvis ditt SIM-kort PIN, som angis av deg, er feil angitt. Du kan endre telefonens sikkerhetsinnstillinger for å deaktivere forespørselen om en SIM PIN deaktiverer alternativet for SIM-sikkerhet.