Nnywellness.com

Hvordan installere en skrikende Eagle rase Tuner


Ideen om tuning en Harley Davidson med en datamaskin må ha virket som fullstendig kjetteri de som brukes for tuning flere forgassere med skrutrekkere. Og selvfølgelig er det en viss ironi involvert i elektronisk tuning en motor som kan spore sine design røtter tilbake til gamle radial flymotorer. Men Harleys vært aldri en få igjen, og sin egen Screamin' Eagle tuning division tilbyr noen kraftig programvare utviklet for å utnytte de beste motorene selskapets noensinne tilbudt.

Instruksjoner

• Slå på datamaskinen, og sett Screamin' Eagle CD i stasjonen. Installere vinduet åpnes. Klikk på knappen "Installere produkter" å oppdra det installere valgmulighetene, og klikk "Installer Dataregistreringsmodus." Følg den skjermen for å fullføre programvareinstallasjonen. Du skal nå se et ikon på skrivebordet for Screamin' ørnen programmeringsverktøy. Dobbeltklikk for å åpne programmet.

• Klikk "Jeg godtar" på lisensavtalen. Åpnes et vindu som sier "Velg Tuning modus arkiv å belastning", og du vil se et vindu med flere filer som slutter på "MT2." Dette er forhåndsprogrammert kalibreringer skapt av Screamin' Eagle for sykkelen. For nå, du bare kommer til å velge først pre-programmert "oppslag kart," som er grunnleggende kalibreringen. Når filen er åpen, kan du gå rett til "Fil"-menyen øverst til venstre. Klikk på den, klikk på "Lagre" og lagre filen med et nytt navn vil du kjenne igjen - "BASIC TUNE 1," for eksempel.

• Koble ni-pinners seriell port kontakt kabelen til den tilsvarende porten på datamaskinen. Dette er den du vanligvis bruker for en skriver. Koble den andre enden av kabelen til den medfølgende adapteren og medfølgende fire-pin til den andre enden av adapteren. Før du fortsetter, kontroller at sykkelen tenningsnøkkelen er i "Av", og at du har tilgang til sikringsskapet. Steder varierer - sjekk bruksanvisningen.

• Finne fire-pinners diagnosedata kontakten på sykkelen. Harley setter den på forskjellige steder på forskjellige sykler, oftest i sikringsskapet, men noen ganger under setet. På mange sykler, er det en separat fire-pinners tilbehør kontakt under setet, men det kan være en djevelsk lokkefugl. Før antar det er data-kontakten, åpner din sikringsboks og ser for fire-pinners vær stramt koblingen koblet til en ny kobling der. Det er den virkelige DLC linken. Koble koblingen, og plugg den andre enden av fire-pins kabelen inn i kontakten på sykkelen. Hvis du ikke finner koblingen, se bruksanvisningen for lokasjonen.

• Gå tilbake til "Fil" på skjermen, og klikk på "Programmet ECM." Programmeringsvinduet vil komme opp og du vil bli bedt om å angi et "Comm Port". For de fleste datamaskiner er "Comm 1" indikerer den serielle porten du bare koblet til. Du er nå klar til å grensesnitt med sykkelen datamaskinen.

• Slå tenningsnøkkelen til "På" posisjon, men ikke start sykkelen. Klikk "Få ECM" på skjermen. Dette vil gi Screamin' Eagle programmet sykkelen VIN tall, arkiv beskjed og computer-IDen. Screamin' Eagle programvaren er utformet slik at den kan bare brukes på en sykkel, så sykkelen du bruker det på nå er det eneste programmet gjenkjenner nå. Hvis du ønsker å programmere en annen sykkelcomputer, vil Screamin' Eagle gjerne selge deg en andre mottaker kit.

• Venter programmet å erkjenne den har sykkelen informasjon og deretter knappen "Programmet ECM Cal". Lasting statuslinjen vil starte sin gjennomgå over vinduet; gjør ikke under noen omstendigheter kabelen eller forstyrre dataoverføring, eller du kan risikere desperat datamaskinen programmering. Overføringen tar omtrent ett minutt. Når prosedyren er ferdig, slå nøkkelen til "Off" posisjon, deretter Koble grensesnittkabelen.