Nnywellness.com

Mini sykler eller scootere


Mini sykler eller scootere

Scootere har lenge vært et populært alternativ transport for folk som trenger å reise korte avstander og ikke ønsker å håndtere parkering, som studenter og turister. Mini sykler, mindre versjoner av motorsykler, vokser i popularitet som underholdning biler mens resterende, i de fleste tilfeller er ulovlig å bruke på offentlige gater i USA

Mini skitt sykler

Primært ment for barn, kan mini skitt sykler brukes av alle som kan støttes av mindre sykkelen. Prisene varierer fra $250 til $700. Mini skitt sykler, som sine større søsken, er laget for å håndtere ulendt terreng mye bedre enn andre typer mini sykler.

Mini Pocket raketter

Mindre versjoner av de populære sportsmotorsykler flytter ofte altfor fort for barn og noen voksne uten spesielt opplæring på dem først. De har en sterk motor kombinert med en liten ramme. Disse syklene er vanligvis basert på sports-sykkel modeller produseres hovedsakelig i Japan og Europa. Masseproduksjon av mini pocket raketter har økt tilgjengelighet og senket prisen.

Mini helikoptre

Som chopper stil motorsykkelen (der forhjulet er utvidet langt fra kroppen) har blitt stadig mer populært, så har mini versjon av disse syklene. Mini choppers, som den større versjonen, er brukt for tilpasning og som sådan kan ofte være veldig dyrt.

Elektriske Mini sykler

Generelt ansett tryggere enn gass-drevet mini sykler på grunn av deres redusert fart og kraft, kjøre elektriske mini sykler utelukkende av batterier for ca 25 miles per lading. Elektriske sykler er renere, og siden den lille størrelsen på mini sykler fraråder høye hastigheter, redusert hastigheten kan hjelpe styrke tryggere ridning.

Super Mini sykler

Super mini sykler er bygget for å være raskere og større enn andre mini sykler (men fortsatt betydelig mindre og tregere enn større kolleger) og i noen stater er den eneste typen mini sykler som kan bli ridd på offentlige gater. Super mini sykler ofte trenger sidespeil og lisens rammer lagt, men er vanligvis høyt nok av bakken og inkluderer overskrifter og andre sikkerhetsfunksjoner for å gjøre dem street legal.

Grunnleggende Motorscooters

Også kjent som "mopeder" er disse syklene motorveien juridiske men ikke alltid behagelig på motorveier. Mens små, kan disse scootere ofte trygt passe to ryttere uten å bli uhåndterlig.

Ytelse Motorscooters

Større og kraftigere enn grunnleggende scooter, ytelse scootere ofte inkluderer tilpassede deler som gjør dem stødigere ved høye hastigheter og mer behagelig på motorveier. Ytelse motorscooters brukes også for racing.

Luksus scooteren

Også referert til som "touring scootere", luksus modeller vekt komfort for lengre turer. De er ikke så fort som ytelse scootere, men ta to passasjerer bedre enn ytelsen eller grunnleggende motorscooters, ofte med en høyde på baksiden av setet for en bedre passasjer utsikt og en plass støtte. Enkelte modeller inkluderer også et stereoanlegg.

Elektrisk scooteren

Elektrisk motorscooters varierer i størrelse og strøm fra motoriserte sykler som må registrering eller lisens til å operere, med større, gategodkjente, biler sammenlignes med grunnleggende motorscooters. Elektriske motorscooters, som elektriske mini sykler, kjøres på batteristrøm.

Mobilitet scootere

En annen type elektrisk scooteren, disse er utviklet utelukkende for bruk av personer som har problemer med å gå eller har andre fysiske problemer som begrenser gå for en lengre periode (eller virkelig, virkelig lat). De er vanligvis i stand til å reise på maksimalt 5 eller 6 miles per time. De er strengt fotgjenger forbindelse og på ingen måte ment for gatebruk.