Nnywellness.com

Hvordan fungerer en cabriolet Top?


Hvordan fungerer en cabriolet Top?

Hva er en cabriolet top?

Kabrioletkalesjer er en type kjøretøy toppen som kaster eller trekkes. De er vanligvis myke, men nylig, noen biler har blitt produsert med hard topper som fold ned og kan være skjult. Men er disse vanskelig topper ikke kjent som cabrioleter. I stedet kalles de uttrekkbar hardtops fordi rammene er vanligvis laget av stål. En cabriolet top er vanligvis laget av lerret eller vinyl og passer over en stål, stiv plast eller aluminium ramme. Når kabriolet biler ble først produsert ble de først gjort med to dører. Dette gjelder i dag. Produksjon av cabrioleter piggete mellom 1950 og 1970 og pleide å være tilgjengelig med bare en plast bakrute. Disse dager, er mer holdbare, og en oppvarmet glassvindu har erstattet vinduet plast i mange konvertible modeller. Men kommer mange cabrioleter fortsatt med plast bakruten.

Hvordan virker det?

Den sammenleggbare utformingen av konvertible Toppens ramme kan variere og kan være omfattende. Noen biler kommer med elektrisk Kabrioletkalesjer, mens andre er utstyrt med manuell Kabrioletkalesjer. Elektrisk topper har en lukkemekanismer som er utformet for å brette og brett rammen, som er ofte referert til som de makt. Driveren har bare å trykke på en knapp, og de trekker eller går opp. Manuell topper krever at driveren løsne des låsene fra frontruten før han kan manuelt presse toppen ned. For å sette toppen, ville han ha å trekke det opp manuelt og knytte låsene til frontruten.

Problemer med og vedlikehold av Kabrioletkalesjer

En av de store problemene med elektrisk Kabrioletkalesjer er feil spørsmål. Den elektriske motoren som kontrollerer at toppen kan noen ganger mislykkes og resultere i enten de ikke gå opp eller de ikke kunne gå ned. Også er Kabrioletkalesjer liggende å rive. De må betinget regelmessig for å hindre skade. I tillegg bør de være hånd-vasket med såpe og vann. Det er en spesiell vinyl renere tilgjengelig som renser toppen også. Du kan også bruke Scotch vakt å beskytte toppen og myke det ved hjelp av en flytende tøymykner. Aldri prøve å oppdage rent en topp fordi det kan la ringer eller flekker. Bruk aldri rengjøringsmidler eller kluter på toppen, som de kan skade den. Også, hvis du gjøre toppen mens det er vått, sørg for at du øker den for å unngå mugg fra vokser på.