Nnywellness.com

Fungerer hodelykt restaurering kjemikalier?


Fungerer hodelykt restaurering kjemikalier?

Frontlys linser i eldre biler ofte blir skyet eller gulnet. En rekke frontlys linsen restaurering produkter er på markedet. Et klart objektiv vil forbedre belysning på veidekker, har disse produktene varierende suksess i å gi varig klarhet.

Problemet

En skyet eller gulnet frontlys linsen er forårsaket av eksponering for sol og vær. Normal kjøring på veien, produserer også, riper på linsen.

Vask og tørk kjemikalier

En enkel vask og tørk kjemisk vil feilfri og fjerne noen av cloudiness men ikke nok til å bli langvarig. Det anbefales at den brukes hver tredje måned.

Polering kjemikalier

Et bedre produkt er en som kjemiske brukes på linsen med en polering disk. Disse pakkene vil vanligvis inneholde to eller tre polerer med ulike grits som brukes for tyngre lettere og ferdig med en rengjøring tørk. Du bruker dem for hånd eller, i noen produkter med en drill og bore vedlegg. Fordi disse slipemiddel og fjerne overflaten av linsen, er reapplication mye sjeldnere enn vask-og-kluter kjemikalier. Produktene leveres med en tetningsmasse å beskytte linsen mot ytterligere forverring.

Sliping og polering kjemikalier

Best resultat oppnås ved sliping på frontlys linsen i flere trinn og endte med en kjemisk-polsk prosess. Pakkene er tilgjengelig som inkluderer 400 - til 600-korns slipepapir disker, 800-1000 korns slipepapir disker, 2000 - 3000 korns slipepapir disker, polsk, en drill vedlegg sliping og en drill vedlegg for polering. Fordi dette er mer fullstendig slipende og polsk prosessen, er vanligvis reapplication unødvendig.