Nnywellness.com

Slik importerer OziExplorer kart til Orux


OruxMaps er et program du kan laste ned android støttes enheten som vil tillate deg å vise detaljerte kart mens du er frakoblet, hjelpe deg å navigere i et ukjent område. Mens du bruker dette programmet, er det mulig å importere kart fra OziExplorer, som er et lignende program, men lagrer kart i et annet format. For å fullføre importprosessen, må du bruke to programmer på datamaskinen for å konvertere filen til riktig format.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere det TerraPerfecta DeMapper og OruxMaps desktop Java app på datamaskinen. Koble enheten til datamaskinen og flytte OziExplorer kartfiler du vil konvertere til harddisken. Kontroller at filene er i en mappe som du husker.

• Åpne DeMapper og klikk på knappen "Velg kart" nederst på skjermen. Velg OziExplorer kartene du flyttet til harddisken din i trinn 1 og klikk på knappen "Åpne". Kartene vises på skjermen på venstre side. Klikk på knappen "Dekode kart" å begynne å konvertere kartene til bildefiler.

• Åpne programmet OruxMaps desktop. Klikk på knappen "Kalibrering fil" og velg ".map"-filer som er opprettet av konverteringen i trinn 3. De vil være i samme mappe som de opprinnelige filene. Klikk på knappen "Image File" og velg "png" filene i samme mappe. Klikk på knappen "Opprette kart" og enkeltmapper for hvert kart opprettes.

• Koble enheten til datamaskinen igjen. Bevege det nyopprettede kart brosjyre til "sdcard/oruxmaps/mapfiles"-mappen på enheten. Demonter enheten fra datamaskinen og åpne OruxMaps app. Velg "Browse" kart, og de nye kartene vil være tilgjengelig.