Nnywellness.com

Hvordan hente passord ved en iTouch


IPod touch transportabel media spilleren er i stand til å spille og lagre musikk, filmer, bilder, spill og programmer. Du kan angi passord for å beskytte dataene på enheten. Firesifret passordet angis riktig tilgang til funksjoner og data av iPod touch. Hvis du har mistet eller glemt passordet, må du gjenopprette enheten å dens original retten fabrikk innfatningene å bruke spilleren og angi et nytt passord.

Instruksjoner

• Koble en ende av kabelen følger iPod til iPod touch og den andre enden inn i en åpen USB-port på datamaskinen. iTunes starter automatisk når deretter enheten oppdages av datamaskinen. Lansere iTunes hvis det ikke starter automatisk.

• Klikk "iPod Touch" ruten til venstre i iTunes.

• Klikk kategorien "Sammendrag" fra midtruten av alternativene for iPod touch.

• Klikk på "Gjenopprett"-knappen for å gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene. Du blir deretter bedt om å sikkerhetskopiere innstillingene før du gjenoppretter enheten. Klikk "Tilbake Up". Det opprettes en sikkerhetskopi av enheten i iTunes. Klikk på "Gjenopprett"-knappen igjen etter at sikkerhetskopieringen er opprettet. Enheten starter på nytt og viser Apple-logoen etter at gjenopprettingen er fullført. Vises et vindu som sier "iPod er gjenopprettet til fabrikkinnstillinger."

• Angi et nytt passord. Trykk på "Home"-knappen nederst på iPod touch. Startskjermbildet lanserer. Trykk på "Innstillinger"-ikonet, deretter ikonet "Generelt" og deretter "Kodelås" ikonet. Angi det nye passordet i de fire aktuelle boksene på toppen av skjermen. Trykk på "Home"-knappen for å angi passord.

Tips og advarsler

  • Sikkerhetskopiere alle dataene på iPod touch før du utfører en fabrikkgjenoppretting. Alle data slettes når en gjenoppretting er utført. Dataene kan inneholde musikk- og videofiler, apps, notater og kontakter.