Nnywellness.com

Hvordan trygt fjerne Fine riper fra bilens lakk


Hvordan trygt fjerne Fine riper fra bilens lakk

Har bilen din lille skrapte i paint? Du vaske og voks bilen, bare for å oppdage at du ikke kan fjerne små swirls eller riper fra bilens lakk?Med riktige produkter og den rette kunnskapen, kan du lett bli kvitt disse hårfestet riper på din biler overflate.

Instruksjoner

Først vil å vaske hele bilen. Det spiller ingen rolle hvis du overveie bilen er allerede ren. Det er skadelige elementer i luften og miljø som kjemisk binding til bilens maling overflaten. Vask bilen grundig vil bidra til å fjerne støv, pollen og rusk fra veien.

Deretter vil du fullstendig tørke av kjøretøyet. Du ønsker ikke å starte behandling av din biler overflate riper områdene før det er helt tørt. Alle såpe eller vann venstre kunne vask fortynne eller redusere effektiviteten av produktet.

Når bilen har blitt vasket og tørket, kan du bruke en høy kvalitet bil produkt som Meguiar's ScratchX ™ eller andre respektert merkevare på skum applikatoren puten. Andre produsenters inkluderer mor, en Eagle og skilpadde voks. Alle disse produktene har å fjerne:

Tilfeldig, isolerte scratchesCobweb-effectBuffer swirlsOxidationPore imbedding stainsChemical etchingAcid regn spotsEtching fra fugl droppings • Bruk en krone størrelse mengde scratch remover applikatoren notisblokken. Gni produktet til riper området til området er helt dekket. Denne prosessen er ikke så mye om å bruke produktet og deretter fjerne den, det er mer om å bruke produktet og arbeid det inn riper. Det ville synes at produktet er faktisk "fylle i" hårfestet riper, men det faktisk fjerner det øverste laget av bilens lakk.

Når du arbeider i produktet på ønskede områder av bilens overflate, vil du ta en ren og tørr frotté, (babyens ren klut bleie er ideelle), og området med en fin spray voks.Bruke premium kvalitet påføring og håndklær sikre at du ikke påfører ekstra riper i malingen overflaten. Dette polsk området og virkelig bringe glans og "speilblanke" kvaliteter i din maling.

Tips og advarsler

  • Aldri bruke voks på overflater som ikke kan være lett polert.
  • Ideelle voksing temperaturen er mellom 55˚F - 85˚F.
  • Alltid bruke lime voks i tynne strøk.
  • Myk terry bomull gjør perfekt polering kluter.
  • Gjelder ikke voks i direkte sol på mørke utførelser, gjør polsk og voks fjerning vanskelig.
  • Bare voks en nylig vasket overflate.
  • De fleste voks/polerer inneholder svært mild abrasives som faktisk fjerne det øverste laget av bilens maling, dermed tynner den ut litt, så ikke bruk for mye produktet.