Nnywellness.com

Hvordan lage iPod vare lenger


Hvordan lage iPod vare lenger

Første iPod ble utgitt av Apple i slutten av 2001, og det ble ansett som et stort fremskritt i bærbare musikkspillere samtidig. IPod ligger i en aluminium og stål saken, noe som gjør enheten ekstremt slitesterk. Likevel iPod er ikke uslåelig og krever ekstra forsiktighet å vare lenge.

Instruksjoner

• Holde iPod fuktighet hele tiden. De elektriske komponentene inne iPod er ikke vanntett. En enkelt dråpe vann kan forårsake varig skade. Hvis du finner deg selv med en våt iPod, slå den av og la den sitte over natten i en skål med tørr ris. Ris er absorberende og vil bidra til å fjerne fuktighet fra komponentene, muligens gjenopprette enheten til sitt tidligere arbeidsforhold.

• Ikke la iPod i direkte sollys i lengre tid. Skjermen på iPod er spesielt følsom og kan lett bli skadet av varme. Hvis du vil bruke en bil-lader på en solrik dag, dekk enheten med et stykke stoff eller avis for å redusere eksponeringen.

• Forlenge levetiden til batteriet etter Apples anbefalinger. Batteriene i iPod er ikke vedlikeholdes, så jo lenger du beholde dem, jo lenger enheten vil vare. Senk lysstyrken til midten eller helt ned. Hvis du har en iPod Touch, kontroller "Autolysstyrke" er aktivert. Endre skjermlås innstillingen slå av skjermen etter ett minutt av inaktivitet. Slå av Wi-Fi og Bluetooth når den ikke er i bruk som de ville avløpsrenne batteriet mye raskere.

• Installere en skjermbeskytter. IPod-skjermen er tøff, men det kan fortsatt være riper hvis det oppstår en annen hard overflate. En skjermbeskytter dekker hele fronten iPod, uten hindrer responsen til berøringsskjermen. En skjermbeskytter ikke vil hindre glasset brytes, men det vil eliminere muligheten for riper.

• Plasserer iPod i en sak eller beskyttende deksel. Selv om iPod-skjermen er holdbar, riper baksiden av enheten lett. Hvis venstre ubeskyttet, vil det til slutt ut som det har blitt klort gjentatte ganger med en nål. Alle typer tilfelle vil gjøre. En hard veske gir bedre beskyttelse fra et fall, mens gummibelagt tilfeller gjøre iPod lettere å holde.

• Rengjør iPod bare med et mildt fuktig klut og mildt vaskemiddel. Ikke prøv å rengjøre den med teknisk sprit, selv om iPod er veldig skittent. Med alkohol på en iPod Touch, vil det føre til skjermen forringes over tid og miste reaksjonsevne.

Tips og advarsler

  • Rengjør overflaten av iPod Touch med en flytende glass renere enn alkohol.