Nnywellness.com

Slik endrer du startsiden på en BlackBerry Curve


Slik endrer du startsiden på en BlackBerry Curve

BlackBerry Curve smart telefonen lar deg tilpasse Hjem skjermen til et bestemt tema, slik at du kan endre farger, bakgrunnsbilde, ikonbilder og også endre hvordan informasjonen vises på skjermen. Hvis du liker hvordan ikoner vises, kan du bare endre bakgrunnsbildet et personlig bilde. Det er temaer som er forhåndslastet på din enhet, samt nettsteder der du kan laste ned temaer gratis eller kjøpe et tema for en liten avgift.

Instruksjoner

Endre startsiden bildet

• Trykk "BlackBerry", ligger mellom den grønne "Ring"-knappen og styrekulen på enheten for å få opp en liste over programmer.

• Bruke styrekulen til å bla til "Kamera"-ikonet og trykk på styrekulen for å åpne kameraet. Åpne "Kameraet" ikonet vil automatisk få opp kameraet som om du skal ta et bilde.

• Trykk på "BlackBerry" for å vise en meny på venstre side av skjermen. Klikk på "Vis bilder" som merkes automatisk når menyen vises. Bildene vil bli kategorisert av "Apparat hukommelse" (bilder lagret på din BlackBerry eller minnekort) og "Forhåndslastet bilder" (installert på alle BlackBerry Curve som eksempler). Hvis du ikke har et personlig bilde på telefonen, Merk "Enhetsminnet" og trykk på styrekulen for å åpne den. Bruk personlig bilde, eller Merk og åpne "Forhåndslastet bilder" for å velge en forhåndsinstallert bilde.

• Bla til bildet du vil bruke. Trykk på styrekulen vil vise et fullskjerm-bilde av bildet. Trykk på "BlackBerry" og velg "Angi bildet som Hjem skjermen." Å trykke på røde "Avslutt samtale" vil knappen ta deg til startskjermbildet viser nye bakgrunnsbildet.

Endre tema

• Trykk "BlackBerry" fra startskjermen vise programmene.

• Bruke styrekulen til å bla til "Options"-ikonet (formet som en fastnøkkel) og trykk på styrekulen for å åpne "Alternativer"-menyen.

• Bla til "Theme", som vil bli alfabetisk mellom "Status" og "Taleoppringing" og trykk på styrekulen for å åpne "Theme"-menyen.

• Bla gjennom listen over temaer å forhåndsvise hvert tema i den nederste delen av skjermen. Aktiv temaet vil vises i fet skrift, og vil liste "Aktiv" etter tittelen av temaet.

• Trykk på styrekulen når du har valgt tema uthevet for å oppdatere seg. Endre tema tar automatisk deg tilbake til hovedlisten i "Alternativer"-menyen. Trykk på "Avslutt samtale"-knappen tar deg til Hjem-skjermen, som viser nå at det nye temaet.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke din BlackBerry kamera å ta bilde, trykk på "BlackBerry" og velg "Angi som Hjem skjermen."
  • Hvis du endrer temaet og ikke liker temaet du har valgt, kan du gå inn listen over temaer og velge et nytt tema, eller trykk "BlackBerry" og velge "Tilbakestill tema Defaults" å bringe tema innstillingene tilbake til de opprinnelige Telefoninnstillinger.
  • Når du søker på Internett for BlackBerry temaer, vær sikker på note din BlackBerry-enheten modellnummer eller serien (som 8330 eller 8900) og gjeldende operativsystem slik finner du temaer som er kompatible med enheten. Enhetsinformasjonen vises i "Alternativer"-menyen under "Om".