Nnywellness.com

Min Video TV up er ikke HDCP forenlig


Min Video TV up er ikke HDCP forenlig

TV splittere brukes med moderne HD video systemer består hovedsakelig av kabel og satellitt splittere og High Definition Multimedia Interface splitters. Koaksial splittere for kabel og satellitt fordele innkommende signalet for distribusjon til flere TV eller dekodere. HDMI splittere tillate flere digitale enheter kobles til en skjerm, for eksempel en TV eller projektor. Fordi koblet enheter som opererer i høy definisjon innholdsbeskyttelse protokollen må kommunisere med hverandre, er ledningsnett disse enhetene riktig viktig. Forstå deler og komponenter, og hvordan de faktor i HDCP ligningen kan du effektivt feilsøke videosystemet.

HDCP-protokollen

Høy definisjon innhold beskyttelse protokollen er en ordning brukes av innholdseiere og utstyrsprodusenter for å beskytte digitale data reise over HDMI-kabler. Tilkoblede enheter må bevise deres HDCP samsvar via en håndtrykk prosessen. Håndtrykk innebærer både kilden og skjerm eller Skiftelokomotiv utveksle digitale nøkler, informerer den andre sin HDCP etterlevelse. Som en nøkkel i en lås, de må matche eller grafikkortet kan ikke vise et bilde.

Koaksial Splitters

Koaksial splittere som deler satellitt, antenne og digital kabel-feeder ikke faktor i HDCP ligningen. Imidlertid må delelinjene brukes operere i minst 2,4 GHz båndbredde området for å unngå høy signalkvalitet. Dette er spesielt viktig i den digitale tidsalderen, siden når du oppnå 12 desibel signaltap, det er en høy sannsynlighet at du ikke vil se noe på TV. Dette skjer gjentatte splitte signalet eller stabling splitters. Tilstrekkelig tap av signal fra for mye signal dele kan hindre noen tilstrekkelig synkronisering med en skjerm.

HDMI Splitters

Digitalboks HDMI splitter bokser brukes i situasjoner der flere HDMI-kilder er i bruk med en skjerm som en projektor som bare har én HDMI-inngangen. Disse enhetene må HDCP medgjørlig for suksess. Å huske at HDCP tilkoblinger er en alt- eller ingenting proposition hvor alle apparatene må være medgjørlig, denne tilsynelatende harmløs enheten kan være grunnen hvorfor en av flere HDMI-kompatibel enhet nekter å fungere. Fjern splitter-enheten fra mellom kilder og displayet for å avgjøre om det blokkerer HDCP signalet fra passerer fra ikke-overholdelse.

Lyd-/ mottakere

De fleste A / V receivere har innebygd bytte evner. Selv om de aller fleste av disse mottakere er HDCP-kompatibel, kan det være odde forholdet hvor kilden enhetens signalet sendes via mottakeren til visningsenheten er bryte signal kjeden. Så, er effekten grønn og rosa glitrende bilder eller digitale snø, blinkende bilder eller ikke noe bilde i det hele tatt. Hvis du mistenker at mottakeren er feil, kan du koble kildeenheter direkte til displayet for å se om et bilde vises.