Nnywellness.com

TracFone hemmeligheter


TracFone hemmeligheter

En TracFone fungerer annerledes enn mange andre mobiltelefoner ved at brukeren kjøper tid på forhånd, i stedet for å signere en kontrakt. Dette eliminerer skjulte kostnader, roaming avgifter og kreditt sjekker. Kunden betaler for bare så mye tid som han trenger. Når han gjør et anrop, han bruker eller bruker sin minutter. I tillegg til å få grunnleggende mobiltelefon service, kan TracFone eiere trykke inn noen nyttige programmer bare ved å vite noen hendig "secrets."

Internasjonale

TracFone eiere kan gjøre internasjonale samtaler til dusinvis av land over hele verden for samme pris som for lokale samtaler. I noen tilfeller kan du ringe mobiltelefoner i andre land, men i andre tilfeller kan du bare ringe fasttelefoner. Det offisielle nettstedet for TracFone har en liste som land kan kalles under programmet, inkludert hvilke du kan ringe med mobiltelefoner. Listen oppdateres regelmessig som TracFone legger land.

For å ringe en internasjonale nummer, slå en bruker først en TracFone nummeret. Dette tar kall til en telefon-menyen som gir oppringing retninger. Etter en kort ventetid, er samtalen koblet. Hvis du vil koble lettere, kan du lagre tilgangsnummeret som et nummer. Alle TracFones kan bruke denne tjenesten, så det er ikke nødvendig for brukere å registrere deg igjen. Ny brukernes nød å vent 48 timer for at tjenesten skal være tilgjengelig.

Mexico og Canada

Brukere med venner og familie i Canada eller Mexico kan søke om å bli utstedt numre for forskjellige regioner i de to landene. For eksempel hvis en TracFone bruker i USA har slektninger i Mexico City, kan han be noen om hans TracFone som brukes for Mexico City. Han kan deretter gi nummer til sin familie i Mexico City. Når de ringer dette nummeret de vil gjøre en samtale som er lokale for dem, men det ringer brukerens TracFone i USA. Dette erstatter ikke original TracFone telefonnummeret, men i stedet er programmert inn i telefonen som et andre tall.

TracFone eiere kan få opptil tre ulike tall for Mexico eller Canada, utstedt til brukeren uten kostnad. Dette betyr at hvis brukeren beskrevet ovenfor også har venner eller familie i Mazatlan og Cancun, kan han be om ekstra numre for disse områdene. Kostnadene til den som ringer er det samme som det ville være å kalle det antallet hvis det var i hjemlandet. Den innkommende samtalen på TracFone bruker samme antall minutter som alle andre anrop, inkludert en lokal.

Dobbel minutter

Forhåndsbetalt minutter kan være kjøpt på TracFone gjennom detaljhandel og rabatt butikker, samt online gjennom TracFone nettsted. Kostnaden per minutt går ned som antall minutter kjøpte samtidig går opp. Dobbel-minutters er også tilgjengelig. Disse kortene doble minuttene av alle minutt kjøp for en periode, vanligvis et år.

En av de beste måtene å få en god avtale på minutter er å kjøpe en av de spesielle TracFone tilbudene fra webområdet. Selv om de nøyaktige funksjonene av avtaler kan variere, kan vanligvis en kunde kjøpe en TracFone som har doblet minutter for livet for under $20, inkludert frakt. Noen minutter til at telefonen vil automatisk dobles.