Nnywellness.com

Alternativer for billige MC sete utfylling


Alternativer for billige MC sete utfylling

De fleste motorsykkel seter er utformet med rytterens komfort i tankene. Men er dette ikke alltid tilstrekkelig for alle ryttere. Mange etter markedet motorsykkel tilbehør produsenter gjør sitteputer polstring som er relativt billig. Imidlertid kan utfylling enkelt gjøres hjemme.

Puter

Putene fra en gamle sofaen eller plen/dekk stolen kan enkelt legges til en motorsykkel for ekstra komfort. Pute trenger ikke nødvendigvis å være festet til sykkelen hvis rytteren sitter på toppen. Men feste puten er ganske enkel. Kjøp to fot av elastisk materiale fra en stoff butikk. Binde det i en knute å lage en sirkel, og ta halvparten av sirkelen under setet og den andre halvparten på puten.

Minne skum

Minne skum gir en utmerket sete pute. Materialet er slitesterkt og gir maksimal komfort. Minne skum puter fungerer bra. Minne skum kan kuttes lett til dimensjoner av setet, og det er ikke bekymre materiale renner fordi minne skum er laget av en solid blokk, i motsetning til stuffing.

Skum madrass

En gammel skum madrass kan kuttes til formen på et sete pute med saks. Det er billigere enn minne skum gamle eller nye. Skum rytteren kan sette kuttet madrassen i et putetrekk å beskytte den mot slitasje.

Puter

En pute kan kjøpes for et par dollar fra enhver butikk. En billig pute er ikke ideelt fordi det gir liten støtte og er ikke veldig holdbare. I tillegg dunputer er unngås fordi de er dyrere og unødvendig.

Etter-markedet tilbehør

Kanskje mest mulig sete polstringen er å kjøpe en allerede produsert sete pute. Sete pads varierer i pris, men de er generelt utformet for et bestemt merke og modell av sykkel. Resultatet sete puten er estetisk tiltalende og samsvarer med sykkelen.