Nnywellness.com

Hvordan koble opp DVD-spillere til kabel-TV


Hvordan koble opp DVD-spillere til kabel-TV

Kabel-klar fjernsyn er TVer som lar deg koble en kabel mottakeren i settet med en enkel kabeltilkobling. Denne kabeltilkobling kan variere fra en enkelt koaksialkabel til RCA kabler. Du kan bruke den samme forbindelsen når du kobler en DVD-spiller til kabel-TV. Oppkobling prosessen tar bare et øyeblikk, og i ingen tid kan du nyte din favoritt DVD filmer på kabel-ready TV.

Instruksjoner

• Koble de røde, hvite og gule RCA-kablene til "Video Out"-porter på baksiden av DVD-spilleren. Hvis du bruker en koaksialkabel, knytte enkelt koaksialkabelen til "Ut"-porten på DVD-spilleren.

• RCA kabler inn "Video In" portene på TV. Kontroller at fargene på kablene matche fargene på tilkoblingsporter. Hvis ikke, kan du miste både lyd- og videoforbindelse. Koble koaksialkabelen til "In"-port hvis du bruker koaksialkabelen.

• Slå på TV og DVD-spilleren. Trykk på "Video"-knappen på fjernkontrollen hvis bruker RCA kabeltilkobling. Endre til stasjonen for å kanalisere "3" Hvis bruker en koaksialkabel. Du er nå satt til å bruke DVD-spilleren.