Nnywellness.com

Hvordan fjerne universalledd av en El Camino


Drivlinje på en Chevrolet El Camino viser bakakselen. Dette gjør ikke bare har å rotere, men det har også flytte opp og ned med bakhjulsopphenget. Den gjør dette ved å bruke universalledd (også kalt U-ledd) på begge sider av drivlinje, slik at rotasjons- og opp bevegelse samtidig. Disse leddene har interne kulelager, som slites ned, og kan forårsake overdreven vibrasjoner og potensielt drivlinje feil. Hvis du vil vedlikeholde eller erstatte din universalledd, først må du fjerne dem.

Instruksjoner

• Sette El Camino på jack står med jack, plassert høyt nok at du kan passe under bilen. Kontroller at det er står under rammen og akselen.

• Unbolt drivlinje hanker akselen med en åpne slutten fastnøkkel. Sette en avløp panne under den andre enden av drivlinje, slutten der drivlinje inn overføring. Trekke drivlinje av tilkoblingen på akselen og skyv det ut av overføringen. Ta drivlinje ut til et rent arbeid.

• Fjern snapin ringene holde U-leddene i drivlinje. Sett inn en i midten av U-leddet som er mindre enn drivlinje men passer på U-joint lageret cap.

• Streiken kontakten med hammeren til U-leddet presser gjennom motsatt side av drivlinje. Trekk av caps peiling på U-felles og manøvrere U-leddet av drivlinje.

• Gjenta trinn 3 - 4 for de andre U-felles på drivlinje.