Nnywellness.com

Bobcat frontlaster informasjon


Bobcat frontlaster informasjon

Bobcat frontlaster skid styrer er kjekk liten små biler til jobb raskt med glidende jord, stein, kutte tre eller omtrent løs materiale. Lite og kvikk, Bobcat frontlaster fungerer enkelt i bolig yards eller bygge etasjer under bygging. Mindre enn massiv Caterpillar foran lastere, flytte rødgaupa fra sted til sted raskt på en liten nytte trailer. Nesten alle med et førerkort kan betjene den. Dessuten er Bobcat foran lastere er lett leid fra de fleste industrielle utstyr forsyne butikkene.

Operasjon

Bobcat foran lastere er lik ridning en gressklipper omgitt på tre sider stål bur med åpen front og taket. Enkle kontroller flytte bilen fremover, bakover, venstre og høyre. En styrespak fungerer frontlaster og tips bøtte. Om Bobcat front-end loader er utstyrt med hjul eller løpebaner (som en liten hær tank) lager nei annerledes operasjonen.

Bobcat foran lastere har også ekstra lys festet til toppen av førerens byrået å fullt ut belyse arbeidsområdet. Dette alternativet gjør arbeide om natten svært trygt.

Mekanikk

Bobcat foran lastere har bensindrevne motorer montert bak operatør. Kjøres på vanlig blyfri bensin, kan de fungere i timevis uten bensinstasjoner. Bobcat frontlaster er også utstyrt med en sterk hydraulisk pumpe og hydraulisk krets i frontlaster og bøtte. Selv om ikke så formidabel som en full størrelse frontlaster, kan Bobcat foran lastere fortsatt løfte så mye som 500 lbs. med en innlastet bøtte.

En funksjon av Bobcat frontlaster annerledes enn en bil er hjulene ikke slår for styring. I stedet operere venstre hjulene uavhengig av retten. Bobcat frontlaster kan pirouette på pivot ta med hjul på hver side kommer forskjellige retninger, noe som er viktig å huske når Bobcat frontlaster fordi operatøren må innse slå radius er svært liten.

Sikkerhet

Opererer en Bobcat frontlaster trygt betyr husker to ting: ikke løfte og bære for mye i bøtte, og alltid se i alle retninger når du kjører. Bobcat frontlaster bøtte er sterk og kan løfte mer enn det er beregnet på, som vil føre til dårlig balanse. Bobcat frontlaster kanskje tips frem eller over før operatøren kan senke bøtte. Med sin raskt snu evne og en lastet opp bøtte, alltid sørge for at måten er klar for å flytte begge rundt og overhead. Løfte bøtte i gården og snagging det på et lavt hengende tre gren kan skade bøtte eller ubalanse i bilen.