Nnywellness.com

Hvor å fastsette iPod Nano


Hvor å fastsette iPod Nano

Selv om iPod Nano kan anses å være en svært pålitelig enhet av de fleste kritikere, har noen ganger det øyeblikk der det ikke fungerer altfor godt. Selv får iPod vedlikeholdes i en Apple-butikk er alltid et alternativ, er det veldig dyrt, spesielt når det er flere feilsøkingstrinn du kan ta hjem til rette iPod Nano.

Instruksjoner

• Kontroller at du er en romtemperatur beliggenhet. Maskinvare iPod Nano er svært følsomme for ekstrem kulde og varme, og eksponering for ekstreme temperaturer kan føre dem til funksjonsfeil.

• Slå hold bryteren på iPod Nano. Men hold-bryteren kan synes å være i "off" posisjon, noen ganger små bryteren på iPod Nano kan bli klissete, spesielt etter langvarig bruk å slå den et par ganger og så teste menyknappen kan lindre problem du kan være å ha og en veldig rask løsning.

• Synkronisere iPod Nano. Koble iPoden til datamaskinen med USB-ledningen som du normalt og deretter åpne iTunes å starte synkronisering prosessen. Synkroniseringen kan forårsake iPod å restarte og gjenstarte, som kan løse liten programvareproblemer som enheten hadde.

• Tilbakestille iPod. Dette er i utgangspunktet en tvungen makt-ned og startes på en iPod Nano ved å trykke "Menu" og midten "Velg" knappene på klikkehjulet samtidig. Så hold dem i 10 sekunder og vente på din iPod å blinke. Hvis tilbakestillingen er vellykket, vil den starte i ca 30 sekunder.

• Gjenopprette iPod Nano til fabrikkinnstillinger. Gjøre dette ved å koble iPod til iTunes og velge alternativet "Gjenopprett" under enheten. Merk: gjenopprette iPod vil slette alle musikk, videoer og bilder du har lagret på enheten, men vil eliminere programvareproblemer og løse alle problemer der.

Tips og advarsler

  • Hvis ingen av disse feilsøkingstrinnene bestemmer iPod, kan du tenke på å erstatte den. Tar en iPod Nano til en Apple-butikk for reparasjon kan være svært dyrt, og det er ofte mye billigere å kjøpe en ny iPod Nano.