Nnywellness.com

Kompatible 3rd Party linser for en kanon


Kompatible 3rd Party linser for en kanon

En av gledene ved bruk av en SLR kameraet har muligheten til å bytte ut linser og eksperimentere med bredden av utsikt av hver linse, enten en super vidvinkel fisheye eller en kraftig telezoom. Canons EOS kameraer kan bruke alle objektiv med Canons standard EF (for elektro-fokus) mount. Slike linser er laget ikke bare av Canon, men av tredjeparts produsenter til varierende priser og stiler.

De store merkene

Mest populære tredjeparts linser er designet og laget av tre selskaper: Sigma, Tamron og Tokina. Disse selskapene produsere linser som sin primære virksomhet og produsere et bredt utvalg av objektiver for Canon, Nikon, Pentax, Sony og Olympus. Som de er konsekvent godt vurdert av fotografering eksperter basert på pris og kvalitet, er de kjøpedyktig konkurrere med Canon-objektiver i markedet.

Mindre spillere

Low-end linser for mindre-seriøs fotograf er laget av selskaper som Vivitar, Quantaray og Samyang. Disse er blant de billigste objektivene tilgjengelig, og derfor er sett i fotografering samfunnet som lav kvalitet linser. Disse selskapene vanligvis designe ikke linser men selge generiske linser under deres merkenavn.

Fordelene med tredjeparts linser

Pris og større utvalg beskikket tredjeparts linser. Tredjeparts linser er vanligvis rimeligere, noen ganger av hundrevis av dollar, enn linser laget av Canon. Fordi de store tredjepartsprodusenter fokus på linser, er de kjøpedyktig lage et bredere utvalg av objektivet, som spesialitet makroobjektiver, flere alternativer for zoom objektiver og ulike blenderåpning.

Ulemper av tredjeparts linser

Seriøse fotografer velger kameralinser fordi disse objektivene er utviklet for å fungere med alle Canon-kameraer. Som elektronikk utvikler seg, kan tredjeparts linser ikke fungere med nyere Canon-teknologi. Tredjeparts linser, spesielt lavere-end modeller reagere saktere når fokus og belysning informasjon sendes til kamerahuset. Canon-objektiver kan være dyrere, men de er anerkjent av mange profesjonelle fotografer som det beste kvalitet objektiver tilgjengelig.