Nnywellness.com

Hvordan å reparere pedalene som ikke aktivere dreieskiven Silvertone Phonograph


Hvordan å reparere pedalene som ikke aktivere dreieskiven Silvertone Phonograph

Lenge før digital musikk og CD-plater var platespillere hovedmåten å nyte musikk. Silvertone phonograph platespillere ble introdusert i 1915 av Sears og ble produsert fram til 1970. Tidligste phonograph platespillerne opererer på en svingete sveiv som du vinden manuelt slik posten spinner. Når denne sveiv ikke slår riktig, vil dreieskiven ikke kunne spille poster.

Instruksjoner

• Løft toppen av fonograf regjering så det er i oppreist stilling. De fleste vintage Silvertone phonographs kommer med en liten stykke tre som props opp fonografs toppdekselet.

• Finn crank håndtaket festet til siden av dreieskiven kabinettet. Trekk crank håndtaket ut av hullet i siden av skapet, som kalles escutcheon.

• Undersøke spissen av sveiven håndtaket der den møter escutcheon. Tørk spissen fri for støv og rusk. Hvis spissen har lidd rust skader, kan du bruke en stålbørste for å fjerne rust så mye som mulig.

• Bruke en boks med trykkluft til å blåse noen støv og rusk fra innsiden escutcheon. Gjelde en sjenerøs pels lett mekanisk olje i escutcheon og spissen av sveiven håndtaket.

• Sett inn crank håndtaket til escutcheon og slå sveiv mot klokken for å se om pedalene vil slå. Dette kan ta litt kraft for å få på sveiven slå hvis det ikke slått på en stund.