Nnywellness.com

Hvordan å beskytte eiendeler med en Teenage Driver på forsikring


Ifølge den Insurance Institute Highway Safety, er teenage sjåførene risikable driverne på veien. Uansett trening pleier unge sjåfører å være mer aggressive og mer accident-prone enn andre aldersgrupper på grunn av deres uerfarenhet. Som et resultat, skal foreldre bekymre deres teenage sjåførene når de er på veien. Men kombinert med den bekymringen er bekymringen over hva som ville skje hvis tenåringen drept eller alvorlig skadet noen mens du kjører. Mens økonomien kan være minst av bekymringer om noe sånt som skjedde, kan du gjøre noe nå å beskytte eiendeler med en teenage driver på forsikring din.

Instruksjoner

• Maks ansvar forsikringen dekning. Den mest effektive måten å beskytte aktiva når tenåringen er på Bilforsikring er å kjøpe så mye ansvar dekning du kan. Ansvar dekning er hva betaler for skader og medisinske utgifter av de andre partene som er involvert i en ulykke, hvis tenåringen er funnet på skyld. Hvis du har nok ansvarsforsikring til å dekke utgifter, kan ikke partier komme etter deg og dine eiendeler fordi forsikringsselskapet tar seg av regningen.

• Hold betalinger på forsikring din. Ifølge-Insure.com, har Bilforsikring selskaper vært kjent å avbryte en persons Politikk hvis de er en dag sent med betaling premien. Hvis din forsikring er bortfalt og tenåringer kommer i en dårlig auto ulykke, kunne partier saksøke deg for eventuelle utgifter, hvis tenåringen er feil. Medisinske regninger og andre skader kan nå inn i hundretusener av dollar og du kan være personlig ansvarlig.

• Bære en høy egenandel på Bilforsikring. Høyere egenandeler redusere fristelsen til å gjøre krav for mindre ulykker som "fender benders." Ved å redusere kravene du på forsikring din, jo bedre sjanse du har å holde politikk. For mange ulykker og krav kan føre til sletting av politikken som betyr du og tenåringen ville være uforsikret til du fant en annen selskapet villig til å sikre deg. Dette er vanskeligere, men når et annet selskap har kansellert politikk.

• Lære tenåringen om farene ved distraksjonen kjøring. En av grunnene teen drivere er mer sannsynlig å få i en ulykke som deres skyld er fordi de ikke ta privilegiet av alvorlig. De ender opp snakker på sine mobiltelefoner eller endre radiostasjoner når de er bak rattet. Har alvorlige samtaler med tenåringen om trygg kjøreferdigheter å forberede dem for trafikksikkerhet. Også sette noen grunnregler for kjøring, inkludert portforbud og har et begrenset antall passasjerer (hvis noen) i bilen. Hvis du finner at de har brutt disse reglene, ta bort deres kjøring privilegier å lære dem en lekse.

Tips og advarsler

  • Bilforsikring er en flott måte å beskytte aktiva. Imidlertid, forsikring kan ikke fikse alt. Være proaktiv om å forebygge ulykker for å unngå noen livsforvandlende skader eller skader.
  • Være i samsvar med din straff hvis tenåringen bryter bakken reglene du angir for kjøring. Ellers tenåringen ikke ta reglene alvorlig og ende opp med å forårsake store ulykker.