Nnywellness.com

Hvilke årsaker satellitter å miste deres Signal?


Hvilke årsaker satellitter å miste deres Signal?

En satellitt TV-signalet går gjennom tre grunnleggende stadier å komme til mottakeren: en TV-programmering signal, en uplink en satellitt i bane rundt jorden og et signal til parabolen pekte på den. Problemer med noen av stadiene kan føre til mottakeren for å miste et signal; enten alt eller bare én kanal.

Vær

Været kan påvirke kommunikasjonsforbindelser og fått signaler. Kommunikasjonsforbindelser sender vanligvis masse kraften å brenne gjennom tordenvær, men noen kan være så alvorlig at de hindrer signalet fra å nå en satellitt. Noen satellitter mottar signaler fra flere kilder, men det er usannsynlig at flere vil bli påvirket på samme tid. Men pekte retten på ditt hjem kan miste alle signaler hvis direkte gjennom et tordenvær, selv det ikke regner på lokasjonen. Se i retning din rett peker og vente på en storm skjedde.

Antenne bevegelse

Satellittene kan ha feil på elektronisk utstyr.
Retter som peker på satellitter må justeres til satellitt. Parabolreflektor konsentrerer signalet til en smal stråle, og selv en liten bevegelse kan føre til en betydelig reduksjon i nivået. Selv om fast montert på plass, kan retter flytte fra posisjon og forårsake signalet å falme. Erosjon, vind, ulykker eller jordskjelv kan også forårsake bevegelse. Trær kan vokse foran en rett og blokkere signalet. De fleste satellittmottakere vise et signal på skjermen så kan du sjekke ditt nivå fra tid til annen for å sikre et godt signal.

Utstyrsfeil

Elektronisk utstyr ikke vare evig. Selv om satellitter seg bruke høyeste kvalitet komponenter og kan ha standby kretser med automatisk brytere, mislykkes de på sjeldne anledninger. Uplink utstyr har også høy kvalitet og beskyttelse, men komponentene kan forringes over tid i vanlig bruk. Hvis et program signal kildeenhet mislykkes, en komponent på en uplink brenner ut eller satellitt selv har en utilsiktet, kan du miste et signal. Også kan lydløs blokk downconverter i feed horn av din rett mislykkes.

Menneskelig feil

Teknikere, ingeniører og håndverkere kan gjøre feil eller ha ulykker. En enkelt kabel frakoblet ved en feil i en kringkasting studio eller en uplink-stasjon kan føre til tap av et program eller et stort utslag. Teknikeren som installert din rett kan ha forlatt bolter løs å føre det å blåse sin plass med den første sterk vinden. Kjæledyr eller barn kan utilsiktet trinn på eller trykk på knappen på en fjernkontroll, å skape utseendet av tap av signal.