Nnywellness.com

Hva å gjøre hvis du sprekk din iPhone skjermen?


Sprekker og andre skade en iPhone-skjermen anses kosmetisk karakter og dekkes ikke av Apples begrensede garanti for iPhone. Ved å vurdere omfanget som alle skjermen sprekk som oppstår begrenser funksjonaliteten til iPhone, bestemme du hvorvidt lomme reparasjon kostnaden er verdt pådra seg. Alternativt kan cellphone selskapets forsikring dekke skjermen skade.

Alvorlighetsgrad og forårsake

Når du først merke en sprekk i iPhone-skjermen, vurdere alvorlighetsgraden av sprekk og forsøke å finne årsaken til sprekken, hvis det ikke har skjedd i kjølvannet av utilsiktet traumer. Hvis du har iPhone nederst i en veske eller bag, for eksempel en liten sprekk kan ha utviklet og vokst gradvis konstant vekt og virkningen av andre elementer i posen.

Fortsatt bruk

Hvis du fastslår at sprekk ikke hindrer bruk av iPhone og finne en måte å hindre den fra å vokse, kan fortsetter å bruke iPhone som normalt være et godt alternativ for deg. Merk at større sprekk blir, jo mer sjansen det er at en eventuell reparasjon omfatter en fullskjerm erstatning, så bare hold av på reparasjon så lenge alvorlighetsgraden av sprekk er mindre.

Reparasjon anslag

Når du finner ut at du trenger å reparer sprekken, få et anslag å avgjøre hvor mye reparasjonen vil sette deg tilbake. Besøk en Apple retail store eller en autorisert Apple reparere representant å avgjøre først om erstatning er nødvendig og dernest hvor mye reparasjonen vil koste deg, uansett hva slags deler og tjenester som er nødvendige.

Transportør forsikring

Selv om Apples garanti ikke dekker skader som skjermen sprekker, kan mobilleverandørens forsikring inneholde en bestemmelse om slike skader. For å finne spesifikke dekning for abonnementet, som kan variere etter geografisk plassering, lese din kontrakt materialer, eller hvis du ikke har dem på siden, kontakt en kundestøtterepresentant fra teleoperatøren mobilnettet å finne ut om telefonen er dekket.