Nnywellness.com

Verizon utrolig spesifikasjoner


Verizon utrolig spesifikasjoner

HTC/Verizon utrolige ble utgitt tidlig i 2010. Hensyn stable opp godt mot den stadig økende konkurransen kjemper for dominans i det stadig voksende amerikanske smart telefon markedet.

Identifikasjon

Verizon utrolige kjører på Googles Android operativsystem (OS). Det er tilgjengelig eksklusivt gjennom Verizon, en av Amerikas største mobiltelefon operatører. På tidspunktet for utgivelsen, ble det omtalt som en stor konkurrent for Apples iPhone og Googles Nexus One.

Funksjoner

Utrolig kommer med 3,7-tommers OLED berøringsskjerm med en oppløsning på 800 x 480 piksler. Dens dimensjoner er 4.63 inches høy med 2,3 inches bred 0.47 inches dyp. Den veier 4,6 ounces. Telefonen leveres med en innebygd 8-megapikselkameraet, en optisk mus og en sikre digital (SD) kortspor kan godta opp til 16 GB kort, ifølge Verizon.

Tilleggsfunksjoner

Utrolig kommer med et virtuelt QWERTY tastatur. Den har en 1 GHz Snapdragon prosessor, "neste generasjon" Sense UI grensesnitt, speakerphone, avanserte talegjenkjenning, GPS/e911 og M4/T3 høreapparat kompatibilitet.