Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med "#" i merket for Appstore oppdateringen


Hvor å kvitte seg med "#" i merket for Appstore oppdateringen

IOS enheter som iPod Touch, iPad og iPhone bruker nummererte ikonene for å varsle deg når du har nye e-postmeldinger eller meldinger eller når oppdateringer er tilgjengelig for installerte programmer. Det lite antallet som vises over ikonet app, vanligvis i en rød sirkel, angir objekter som krever din oppmerksomhet. Vanligvis er åpne et program, for eksempel App Store, første trinn å fjerne dette nummeret fra ikonet på startsiden.

Instruksjoner

• Tapp på ikonet for å gå til delen oppdateringer av App Store. Hvis du bruker en iPad eller iPod Touch uten nettverkstilgang til, får du et varsel at du trenger tilgang til fortsette. Du vil ikke laste ned oppdateringer, men ikke lenger vises på App Store-ikonet. Trykk "Oppdater alle" for å laste ned alle tilgjengelige oppdateringer for programmer på iOS enheten.

• Lansere iTunes på datamaskinen, klikker du koblingen "Apps" fra venstre sidebar og klikk koblingen etter tilgjengelige oppdateringer på bunnen av ruten til høyre. Du kan se en "Check For Updates" link i stedet. Klikk her. Klikk "Last ned alle gratisoppdateringer" å gå til butikken og laste ned oppdateringer. Synkronisere iPod, iPad eller iPhone, og det nye applikasjoner overføre til enheten.

• Trykk og hold et ikon på iOS Hjem skjermen veksle redigeringsmodusen program. Klikk "X" for å avinstallere programmer fra enheten som du ikke ønsker å laste ned oppdateringer for. Disse programmene vil bo på datamaskinen og du kan synkronisere dem fra iTunes på et senere tidspunkt.