Nnywellness.com

Hvordan du registrerer en verktøyet Trailer i Massachusetts


Verktøyet tilhengere må være registrert i delstaten Massachusetts gjennom Department of Transportation. Prosessen er rimelig smertefri, men med bare noen avgifter og noen papirene som kreves. Være forberedt på å tilbringe en dag eller så å få papirene i orden, og gi deg selv nok tid til å registrere tilhengeren før du tar den på veien.

Instruksjoner

• Skaffe og fyll ut skjemaet RMV1. Dette skjemaet er tilgjengelig fra Register of Motor Vehicles.

• Ta det utfylte skjemaet RMV1 til din forsikring agent å kjøpe en politikk i traileren. Forsikring agent må signere skjemaet å markere at du har dekning på egenskapen du registrerer.

• Plassere det ferdige RMV1 skjemaet avdeling av transport med bevis av eierskap og kontanter eller kredittkort til å betale kostnader. I tillegg ta med deg følgende: opprinnelsessertifikat hvis trailer ble kjøpt ny, en tittel hvis det ble kjøpt brukt og er over 3000 pounds, eller bill of salg hvis trailer veier mindre enn 3000 pounds og derfor krever ikke en tittel.

Tips og advarsler

  • En registrering fra den forrige eieren, en avgift regning eller original rapport tittel kan brukes til å overføre eierskap hvis andre papirene mangler.