Nnywellness.com

Hva er Mods på en motor som forbedre gass kjørelengde?


Hva er Mods på en motor som forbedre gass kjørelengde?

Med den stadig økende prisen på bensin er ønsket om å lagre gass på alle måter forståelig. Mens mange mennesker velger for å kjøpe en mer drivstoffgjerrig bil, ikke alle har råd til å kjøpe en ny bil eller har lyst til å gjøre dette. Det er heldigvis måter å tune din eksisterende bilen for å få bedre gass kjørelengde uten å bruke tusenvis på en ny bil.

Inntak

Selv om erstatter deler av inntak systemet, spesielt luftfilteret, er vanligvis tenkt som en modifisering å få mer strøm ut av en bil, hyggelig biprodukt av gjør så er at du ofte vil se en økning i gass kjørelengde. Dette er et resultat av bedre luftstrømmen, hjelpe din bil brenne drivstoffet mer effektivt og utviste mindre avfall og uforbrente drivstoff. Det finnes en rekke merkevarer å velge mellom, men husk at i verden av automotive-produkter, du får hva du betaler for.

Eksos

Alt som hjelper bilmotoren kjøre mer effektivt vil forbedre gass kjørelengde og dette inkluderer systemet. Utviste avgasser raskere oppfordrer en grundigere forbrenningsprosessen som vil føre til høyere drivstoff-effektivitet. Bedre eksosanlegg krever ikke nødvendigvis annoyingly høyt lyddempere enten så ikke unngå denne endringen derfor. Mange høy ytelse eksosanlegg er bare så stille som lager.

Gnist

Tennplugger er en stor faktor i å avgjøre effektiviteten som en motor driver bedre effektivitet betyr bedre gass kjørelengde. Få avanserte tennplugger som gir en større, mer konsekvent gnist enn budsjettmodellene vil føre til en mer total forbrenning, som betyr mer gass er brent enn ikke. Denne økte brennende drivstoff kan bilens datamaskin enhet å ringe tilbake mengden drivstoff det må og vil resultere i bedre gass kjørelengde.