Nnywellness.com

Fastslå motorsykkel jakke størrelse


Eie en spesiell jakke laget for motorsykkel ryttere har mange fordeler. Disse jakker er tunge uten å være omfangsrik, og vil beskytte bæreren av vind, kaldt vær og nedbør. For å få mest mulig ut av en motorsykkel jakke, er det viktig at du får riktig størrelse. Bestemme din motorsykkel jakke størrelse er lett å finne ut kroppen målinger er vel verdt det.

Instruksjoner

• Få en motorsykkel jakke størrelser fra firmaet eller lageret som du ønsker å kjøpe jakken.

• Bruke et målebånd for å bestemme størrelsen på brystet eller bust. Legg målebåndet rundt kroppen på brystet, trekke endene sammen i en passform som ikke for stramt eller løst. Se på målingen i tommer, og ta det på et stykke papir.

• Mål og Registrer din midje målinger på samme måte. Sørg for ikke å forvirre midjen med hoftene; bør du meg måle like høyt opp, om ikke litt høyere enn din navle for midje målingen.

• Plasser båndet på toppen av skulderen og trekk den til håndleddet å bestemme ermet målingen. Ta det med andre målinger.

• Bruk innspilte målinger for å sammenligne med målene på størrelser å finne din størrelse. Mannlige størrelser angis vanligvis av brystet målingen nøyaktig. For eksempel hvis din bryst størrelse er 38 inches, så du ville være en størrelse 38. For kvinner, Skalerings er annerledes: ekstra liten for en byste størrelse 31 inches, liten for en byste størrelse 33 34 inches, Medium for en byste størrelse 35 36 inches, stor for en byste størrelse 37-39 tommer og ekstra store for en byste størrelse på 40 til 42 inches.