Nnywellness.com

Hvordan finne ut når jeg kjøre


Lære å kjøre er en viktig milepæl for de fleste tenåringer. I Amerika er få førerkort som en overgangsrite inn i voksenlivet. Aldersgrenser og kjøring restriksjoner på unge sjåfører varierer fra stat til stat. For å finne ut når du kan kjøre, må du være kjent med kjøring lovene i staten.

Instruksjoner

• Gå til lokale Institutt for Motor Vehicles eller utenriksminister kontoret. Be om en kopi av state førerens handbook. Håndboken vil inneholde regler og forskrifter om aldersgrenser og kjører restriksjoner.

• Oppmerksom på minimum lisensiering alder og klokkeslettet kjøring begrensninger, om noen. Noen stater som Nord-Carolina, har en uteksaminert lisensiering politikk. Unge sjåfører må kjøre i seks måneder med en veileder fra 5 am 9 pm Etter seks måneder, unge sjåfører kan kjøre unsupervised fra 5 am 9 pm Etter seks måneder med kjøring med ingen bevegelige brudd, de kan drive unsupervised noen gang.

• Forskning promillekjøring lover gjennom online kjøring utdanning nettsteder, som dmv.org og 2pass.co.uk. Gå til dmv.org. Når spurt, klikk "ENTER." Velg staten det interaktive kartet. Klikk på koblingen øverst på skjermen som tilbyr førerens håndbok for staten.