Nnywellness.com

Installasjon av mobiltelefoner i kjøretøy


Installere en mobiltelefon til å arbeide med et kjøretøy er vanligvis gjort med de eksisterende bilradio. Tiår siden, var mobile telefoner eller bil telefoner, fast inventar i bilen en gang installert. Nå de fleste mobiltelefoner bare koble via Bluetooth, en Aux-kabel, eller handsfree-adapter. Installasjonstypen som vil fungere best er basert på modellen av telefonen, bilstereo og budsjett for brukeren. For eksempel ville får en Bluetooth-tilkobling på en 1990 Honda Accord kreve erstattet hele stereo enheten, som er betydelig dyrere enn å bruke en håndfri-adapter.

Instruksjoner

• Koble telefonen til radio via en Bluetooth-tilkobling. De fleste nye biler og mange telefoner (Blackberry, iPhone, Android) har Bluetooth evner. Slå på Bluetooth på telefonen, og følg instruksjonene for å konfigurere Bluetooth med bilen. Brukerhåndboken skal ha bestemte trinn på hvordan du gjør dette. De fleste biler har Bluetooth evner innebygd i bilen radioalternativer.

• Koble telefonen via en AUX-kabel. En 3,5 mm aux tilkobling kan bli funnet på noen bilstereoanlegg. Dette tillater føreren å koble en enhet som en mp3-spilleren til bilens stereoanlegg. Det kan også brukes til å koble til en mobiltelefon. Mobiltelefonen må ha en 3,5 mm-utgangen (iPhone, bjørnebær og mest smart telefoner gjøre.) Koble den 3,5 mm-kabelen til aux-porten på radioen. Koble den andre enden av kabelen til telefonens hodetelefonporten. Slå på radioen, skru ned volumet og sett radioen til "Aux." Ringe og sakte øke volumet på radioen til samtalen er hørbar gjennom bilens høyttalere.

• Koble en handsfree enhet. Mange mobiltelefon produsenter og tredjeparter gjør håndfri-enheter som kobles til bilens stereoanlegg. Dette gjøres ofte ved telefonen blir montert i en vugge og radio settes til en bestemt stasjon som tilsvarer holderen. Holderen sender lydsignaler til radio og radioen spiller dem for driveren. Det er flere alternativer og riktig enheten igjen avhenger av modell av telefonen. Dette kan arbeide med alle bilradioer.