Nnywellness.com

Feilsøke klimaanlegget i en Saturn VUE


Unngå en tur til mekaniker prøver å feilsøke problemer med aircondition selv i din Saturn Vue. Air condition problemer kan være ganske enkelt å diagnostisere og fikse selv.

Instruksjoner

• Start motoren og la det kjøre i noen minutter slik at luften avkjøles. Dobbeltsjekk kontrollene for å sikre riktig knappene er valgt. Dette kan virke enkle, men menneskelig feil kan være å klandre.

• Kontroller om riktig nivå av kjølevæske. Reservoaret ligger på selve foran i bilen i en hvit plastikk mugge. Fjern hetten av reservoaret og skinne en lommelykt i den. Se på siden av beholderen sørge for kjølevæske er mellom full og lav linjene.

• Lytt for blåser motor neste. Når fungerer lyden skal øke med økt luft og minske i takt. Viften motoren i en Saturn Vue finnes ved først å fjerne passasjer sidepanelet isolator. Koble den elektriske kontakten, Fjern de fire skruene, og trekk ut viften motoren.

• Ta en titt på kontrollmodulen hvis temperaturkontroll på dashbordet ikke er fungerer. Angi parkering brudd og flytte girskift til nøytral. Starter på den front trekk instrument rammen. Skru opp og ta oppbevaringsrom. Koble kabelen temperatur, bryteren blåser tilkoblingen. Skru ut de endelige skruene og fjern kontrollmodulen.

• Erstatte en blåst sikring om klima kontrollene synes å fungere, men har ingen innvirkning på luften. Sikringsskapet ligger på passasjersiden på instrumentpanelet. Lirke av trim panelet over i hanskerommet finne sikringen.